kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon mar 19, 2012 21:05 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Już się narkotyzują, dziękujemy :1luvu:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto mar 20, 2012 14:40 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

miszelę, aniukreft: podrzucę w weekend na kocimską :ok:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob mar 31, 2012 9:23 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

:ok: zaznaczam :ok:
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Pon kwi 09, 2012 18:28 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

jaki koszt bylby takiej 5 cm kulki?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto kwi 10, 2012 2:29 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

5cm to duza- z mojego doswiadczenia wynika, ze jesli kot nie jest wielkosciowo maincoonowy to lepiej sprawdzi sie taka 3-4cm... 5cm to bedzie 10zl, mniejsza 7.

Kocuria

Post » Sob maja 26, 2012 14:34 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Kocurio droga, czy wyprodukowałabyś filcokulki z zielem dla Musztarderów na wakacje w hotelu? Mogą być nawet 4 sztuki.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro maja 30, 2012 22:27 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Śro maja 30, 2012 22:59 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

annakreft pisze:Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione :)

JESZCZE TRZY?! co te twoje koty mają, pazury czy szable? :lol:

Kocuria

Post » Śro maja 30, 2012 23:11 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Kocuria pisze:

ty mi tu moich słodkich kociąt nie obrażaj :evil: jeszcze trzy bo to bardzo skomplikowana historia w której to wcale ale to wcale nie występują koty Tweety :lol: Niech im będzie miętka miłą a ty mi troszkę pofilcuj :1luvu:

annakreft

Post » Czw maja 31, 2012 0:55 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

annakreft pisze:
Kocuria pisze:

ty mi tu moich słodkich kociąt nie obrażaj :evil: jeszcze trzy bo to bardzo skomplikowana historia w której to wcale ale to wcale nie występują koty Tweety :lol: Niech im będzie miętka miłą a ty mi troszkę pofilcuj :1luvu:

może pójdźmy krok dalej, złóż stałe zamówienie, co? bo jak do tej pory średnio co miesiąc się zgłaszasz :lol:
się robią, dostarczyć tobie czy tweety?

Kocuria

Post » Czw maja 31, 2012 7:21 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Kocuria pisze:
annakreft pisze:
Kocuria pisze:

może pójdźmy krok dalej, złóż stałe zamówienie, co? bo jak do tej pory średnio co miesiąc się zgłaszasz :lol:

mi mi mi :) a z tym stałym zamówieniem to dobry pomysł :) a jak już robisz to poproszę też dwie małe bo Walduś i Żonkil nudzą się w szpitaliku :)

annakreft

Post » Czw maja 31, 2012 16:41 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

annakreft pisze:
Kocuria pisze:
annakreft pisze:
Kocuria pisze:

mi mi mi :) a z tym stałym zamówieniem to dobry pomysł :) a jak już robisz to poproszę też dwie małe bo Walduś i Żonkil nudzą się w szpitaliku :)

:ryk: :ok:
ktoś jeszcze, jak już wyciągnę filc (kotom z gardeł)? :mrgreen:

Kocuria

Post » Czw cze 07, 2012 20:16 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

widzę że dużo zleceń masz w takim razie ja złożę zamówienie po niedzieli jak wezmę wypłatę :ryk:

kocia2402

Od: Wto maja 08, 2012 11:13

Post » Wto cze 19, 2012 13:17 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Ja bym poprosiła 2 małe z zestawem kocimiętkowym.
Jeżeli można to takie mieszane kolory, zieleń z żółtym na przykład i pomarańczowy z czerwonym.
Jak nie ma takich to coś innego :)
Obrazek

Tyiga

Od: Śro maja 30, 2012 18:51

Post » Czw cze 21, 2012 8:05 Re: kocimiętowe filcokulki i insze - przyjmuję zamówienia :)

Aaaa - tu jest wątek kulkowo-kocimiętkowy :)

Moje koty oszalały na punkcie tych filcokulek. Początkowo kompletnie im odbiło, naćpały się :mrgreen: Teraz już się bardziej potrafią opanować ale i tak co jakiś czas zaczynają się szaleństwa :)
Dziękuję bardzo Kocurio :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]