mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
A widzisz
mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
CatAngel pisze:mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
A widzisznie zmieniłam na watku
mar9 pisze:CatAngel pisze:mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
Wysłałam Ci ponownie na nowy adres e-mailowy, z prośbą o podanie konta bankowego do wpłaty za ogłoszenia. Dalej nie odpisujesz. Jak mam to rozumieć? Mam szukać kogoś innego do robienia ogłoszeń?
mar9 pisze:CatAngel pisze:mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
Wysłałam Ci ponownie na nowy adres e-mailowy, z prośbą o podanie konta bankowego do wpłaty za ogłoszenia. Dalej nie odpisujesz. Jak mam to rozumieć? Mam szukać kogoś innego do robienia ogłoszeń?
CatAngel pisze:mar9 pisze:CatAngel pisze:mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
Mar9 linki doszły ?
Jakby ktoś jeszcze nie dostał mojego maila nowego to jest w pierwszym poście. Na ten stary tak jak pisałam mam problemy z logowaniem.
mar9 pisze:CatAngel pisze:mar9 pisze:CatAngel pisze:mar9 pisze:Wysłałam Ci do zrobienia dwa pakiety ogłoszeń i prośbę o podanie numeru konta bankowego. Nie odpisałaś. Zmieniłaś adres e-mailowy?
Mar9 linki doszły ?
Jakby ktoś jeszcze nie dostał mojego maila nowego to jest w pierwszym poście. Na ten stary tak jak pisałam mam problemy z logowaniem.
Linki doszły, dziękuję. Szkoda tylko, że na tyle ogłoszeń jest zero telefonów i maili. Nic, martwa cisza. No ale na to już nie masz wpływu. Za ogłoszenia dziękuję.
CatAngel pisze:Po dluuuuugiej przerwie wracam do zamieszczania ogłoszeń
Jezeli ktoś chętny proszę pisać
Bastet pisze:CatAngel pisze:Po dluuuuugiej przerwie wracam do zamieszczania ogłoszeń
Hej CatAngel, mam taką koteczkę, którą ogłaszam bezskutecznie od jakiegoś czasu... Jak wygląda taka pomoc z Twojej strony?
CatAngel pisze:Z miłą chęcią zajmę się ogłaszaniem waszych zwierzaków które poszukują domków.
50ogł - 10zl
Do ogłoszenia potrzebuję:
- tekstu do ogłoszenia wraz z tytułem(długość do 1500 do 2500znaków)
- do 6 zdjęć
- danych kontaktowych(mail i tel)mail do aktywacji linków,jeżeli tel nie jest potrzebny do ogł nie trzeba podawać
- miasta i województwa, na jakie dajemy ogłoszenia(czasami trzeba wybrać miasto w portalu) Można też na więcej miast dodawać.
Zapraszam wszystkich chętnych którzy nie mają czasu na robienie ogłoszeń bardzo chętnie się tego podejmę.
Wszystkie zlecenia proszę wysyłać na PW bądźmaila ogloszeniazwierzakow@o2.pl tytułem swój nick z forum
-niektóre ogł aktywuje mod
-inne aktywują się same
-inne trzeba z maila aktywować
Po skończeniu ogłoszeń podsyłam na pw linki

CatAngel pisze:Po dluuuuugiej przerwie wracam do zamieszczania ogłoszeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość