dark_swan pisze:Dzieki i zapraszam, ogłoszenia oczywiście zwykle robione w ciągu 24h

dark_swan pisze:Frania i Filemon w trakcie oglaszania)) Narazie mają po 30 każdy ;>

mjs pisze:dark_swan pisze:Frania i Filemon w trakcie oglaszania)) Narazie mają po 30 każdy ;>
I były trzy telefony, jesteśmy już umówieni na 3 spotkania w środę i w czwartek![]()
Trzymaj kciuki, żeby się udało przynajmniej jednego malucha wyadoptować![]()
olciak84 pisze:nadal za 10 zł czy juz limit 3 sie skończył i za 18 zł:)?
dark_swan pisze:mjs pisze:dark_swan pisze:Frania i Filemon w trakcie oglaszania)) Narazie mają po 30 każdy ;>
I były trzy telefony, jesteśmy już umówieni na 3 spotkania w środę i w czwartek![]()
Trzymaj kciuki, żeby się udało przynajmniej jednego malucha wyadoptować![]()
SUPER! Ja skończyłam Franie i Filemona ogłaszac ok. godz. 15, więc te 3 telefony to fajny wynik
Proszę o wiadomości co do dolaszych losów, lubie wiedzieć czy ogłoszenia przynoszą rezultaty ;>
Proponuję zrobic tak, kolejnego kotka (3) ogłosze jutro, poczekamy chwilke na mozliwość dotarcia do 'ludu' i odpowiedzi, i za chwile kolejne, albo i nie. Bo myslę sobie, że kiciaki sa tak podobne do siebie, że może bez wykorzystywania wszystkich pakietów na 2-3 udałoby się znaleźc fajne domki, bo zdjęcia które dotarly to miód na serce, myśle, że to one sa w tym wypadku głównym motorem napędowym - dobre zdjęcia zwracają uwage na tego konkretnego pośród milionów, a można zostawic pakiecik lub dwa na jakiegos innego waszego podopiecznego jakby dobrze poszło, co o tym myslisz mjs?
dark_swan pisze:olciak84 pisze:nadal za 10 zł czy juz limit 3 sie skończył i za 18 zł:)?
Już limit sie wyczerpal. Szczerze powiedziawszy powinien sie wyczerpac juz dawno, robiąc ta probna 'promocje' (o ile tak to możemy nazwać) miałam na mysli '3 pakiety' w takiej cenie, a zapomniałam sie, że 3 osoby wcale nie równa sie 3 pakiety, i obecnie chwytam się za głowe, bo tego cholender duzo jest. Wczoraj te kociaki 2 ogłaszałam od godziny 6 do godziny 15 xDD Masaaakra jakaś ;D
Apropos co myslicie o tym, aby pakiet zmniejszyc o te mniej popytliwe strony i zrobic na stałe pakiecik po 10 zł. (wyszłoby 40-50 ogłoszeń)?)) Może to jest jakiś sposób, żeby kazdy był zadowolony?
Będą chętni, czy raczej wolicie taki?
Albo może opcja do wyboru?
60-70 ogłoszeń - 18 zł.
40-50 ogloszeń - 10 zł?
Pytam, bo sama zbieram na minus w lecznicy mojej podopiecznej, ona dzieki ogłoszeniom przedwczoraj trafiła do domku, no ale minus niestety pozostał na kwote -180 zł., nie wiem jak dla Was, ale dla mnie tragedyja jak nie pracuje, a to nie jeden czterołap dodatkowy pod moją opieką...
dark_swan pisze:i Lucus ogłoszony.
mjs daj mi znać w pt, jak sie toczą adopcje, cos więcej sie dzieje niz tylko te 3 telefony?

mjs pisze:dark_swan pisze:i Lucus ogłoszony.
mjs daj mi znać w pt, jak sie toczą adopcje, cos więcej sie dzieje niz tylko te 3 telefony?
Telefonów było 5 (na wczoraj), z tego jeden na wejściu odrzucony, bo dom wychodzący przy ulicy. Wczoraj odwiedziłyśmy 2 domy, oba fajne. Jeden niestety chyba teraz nie ma pieniędzy na osiatkowanie balkonu, drugi chyba będzie domem szczęśliwym dla jednej z naszych kić. Ale nie zapeszajmy, tylko trzymajmy kciuki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość