Tundra pisze:A jakie to żółte ładne
 , sama bym chętnie w nią wlazła , żeby nie gabaryty
  , sama bym chętnie w nią wlazła , żeby nie gabaryty   

Bardzo ładny kolorek i wzorek, idealnie spasowany
  Bardzo ładny kolorek i wzorek, idealnie spasowany  
 Aleksandra robi ubranka, a my  róbmy se dzieci!!
  Aleksandra robi ubranka, a my  róbmy se dzieci!!  

Atta pisze:Nie widać drugiej strony, a podejrzewałam jeszcze ubranko dla zwierza - podgląd od strony grzbietowej
 to pokażę drugą stronę
  to pokażę drugą stronę   

bo który chciałby w tym chodzić?! NIe wiem czy taki się już urodził
  bo który chciałby w tym chodzić?! NIe wiem czy taki się już urodził  
czarno-czarni pisze:a będzie coś dla pieluchowca? cienkie przewiewne, pieluchę trzymające?
 potrzebna mi wiedza, czy ogonek można włożyć czy kombinować z zapięciem, czy tylne nózki można włożyć , nie wiem jak jest u suwaczków, na ile one sie dają manipulować , zapięcie na grzbiecie i szelki na skos trzymające calośc, cos takiego widzę
 potrzebna mi wiedza, czy ogonek można włożyć czy kombinować z zapięciem, czy tylne nózki można włożyć , nie wiem jak jest u suwaczków, na ile one sie dają manipulować , zapięcie na grzbiecie i szelki na skos trzymające calośc, cos takiego widzę  
  wkrótec pokażę
 wkrótec pokażęalessandra pisze:czarno-czarni pisze:a będzie coś dla pieluchowca? cienkie przewiewne, pieluchę trzymające?
chciałabym , ale nie wiem jak sie do tego zabrac, wymiar mi potrzebny ,mam w głowie sposób, aby nie spadała, ale Tulinka przy tyle nie da sie dotknąc, a Ciziulę tym bardziej , jesli chce miec ręce w całosci , nie mam na kim przymierzyćpotrzebna mi wiedza, czy ogonek można włożyć czy kombinować z zapięciem, czy tylne nózki można włożyć , nie wiem jak jest u suwaczków, na ile one sie dają manipulować , zapięcie na grzbiecie i szelki na skos trzymające calośc, cos takiego widzę
majty takie plus szelki , tylko wymar niezbędny
https://www.youtube.com/watch?v=smfcCUtKfzc
Mam już forme i wymiar Maniusia u p. Lidki , bo z welny merino szelki będę robićwkrótec pokażę
 albo odwiedzić Kiwi w jej domu we Wro, bliżej
 albo odwiedzić Kiwi w jej domu we Wro, bliżej 
czarno-czarni pisze:alessandra pisze:czarno-czarni pisze:a będzie coś dla pieluchowca? cienkie przewiewne, pieluchę trzymające?
chciałabym , ale nie wiem jak sie do tego zabrac, wymiar mi potrzebny ,mam w głowie sposób, aby nie spadała, ale Tulinka przy tyle nie da sie dotknąc, a Ciziulę tym bardziej , jesli chce miec ręce w całosci , nie mam na kim przymierzyćpotrzebna mi wiedza, czy ogonek można włożyć czy kombinować z zapięciem, czy tylne nózki można włożyć , nie wiem jak jest u suwaczków, na ile one sie dają manipulować , zapięcie na grzbiecie i szelki na skos trzymające calośc, cos takiego widzę
majty takie plus szelki , tylko wymar niezbędny
https://www.youtube.com/watch?v=smfcCUtKfzc
Mam już forme i wymiar Maniusia u p. Lidki , bo z welny merino szelki będę robićwkrótec pokażę
powinnaś mnie odwiedzićalbo odwiedzić Kiwi w jej domu we Wro, bliżej
 , w drugiej połowie lipca tak wstepnie , w drodze do Konina bardzo chętnie zawitam, jesli można
 , w drugiej połowie lipca tak wstepnie , w drodze do Konina bardzo chętnie zawitam, jesli można   Pomierzymy, przypasujemy i potem moge już hurtowo lecieć dla potrzebujacych
  Pomierzymy, przypasujemy i potem moge już hurtowo lecieć dla potrzebujacych   
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość