Atta pisze:Olera, czasem trudno przewlec przez igłę takiego grubasa, a tu proszzz.. taśmę klejąca możńa wykorzystać!

kocka pisze:te różyki to jak dla mnie

, dokończę tylko wielkie dzieło , które robię na próbę, bo włóczka mi nie znana, dostałam w prezencie , coby mi kolana nie marzły jak dziergam
  , dokończę tylko wielkie dzieło , które robię na próbę, bo włóczka mi nie znana, dostałam w prezencie , coby mi kolana nie marzły jak dziergam   baaardzo miła, pluszowa, ale poliester czyli pranie tylko na zimno, w pralce , muszę najpierw spróbować z tym praniem, póki co na pewno jest niesamowicie ciepły i miły  w dotyku
  baaardzo miła, pluszowa, ale poliester czyli pranie tylko na zimno, w pralce , muszę najpierw spróbować z tym praniem, póki co na pewno jest niesamowicie ciepły i miły  w dotyku   

alessandra pisze:kocka pisze:te różyki to jak dla mnie
powaga?
a ja całe życie myślałam,że zielony
będzie, będzie coś na pewno, dokończę tylko wielkie dzieło , które robię na próbę, bo włóczka mi nie znana, dostałam w prezencie , coby mi kolana nie marzły jak dziergam
baaardzo miła, pluszowa, ale poliester czyli pranie tylko na zimno, w pralce , muszę najpierw spróbować z tym praniem, póki co na pewno jest niesamowicie ciepły i miły w dotyku

Będą  wyprawki dla dt
 Będą  wyprawki dla dt   

Amarant? Cyklamen? słyszałam też o magencie. I to chyba moher. Ładnie będzie w nim czarnym kotkom  i buraskom
  Amarant? Cyklamen? słyszałam też o magencie. I to chyba moher. Ładnie będzie w nim czarnym kotkom  i buraskom 
kocka pisze:te różyki to jak dla mnie
 Od zielonego do różu daleka droga. Ale Twój puchacz świetnie się na takich odcieniach prezentuje, to prawda
  Od zielonego do różu daleka droga. Ale Twój puchacz świetnie się na takich odcieniach prezentuje, to prawda  
 Położyłam posłanko na fotelu na chwilę (miało być do wyścielenia pudełka na szafie) i natychmiast umościła się na nim Calineczka. Tak jej się podobało, że spędziła tam pół nocy. A następną noc w tym samym miejscu spędził Kitek. Nie mam wyjścia,  muszę to posłanko zostawić na fotelu, teraz właśnie Calineczka na nim siedzi. Drugie posłanko wyłożyłam w nowym pudełku na zamrażarce i już po pół godzinie Kitek tam leżał
 Położyłam posłanko na fotelu na chwilę (miało być do wyścielenia pudełka na szafie) i natychmiast umościła się na nim Calineczka. Tak jej się podobało, że spędziła tam pół nocy. A następną noc w tym samym miejscu spędził Kitek. Nie mam wyjścia,  muszę to posłanko zostawić na fotelu, teraz właśnie Calineczka na nim siedzi. Drugie posłanko wyłożyłam w nowym pudełku na zamrażarce i już po pół godzinie Kitek tam leżał   Czekam z niecierpliwością na drugą przesyłkę
 Czekam z niecierpliwością na drugą przesyłkę  
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość