lutra pisze:to, ja poproszę kurtkę.
bibuś pisze:a mnie interesuje marynarka błekitna(wymiary) i azurowa spódnica- długość i ile w biodrach?
gosikbaum pisze:31boska ciązowa bluzeczka newlook, dzięki klamerce pięknie się układa, ładnie eksponuje biust i brzuszek, bardzo polecam!! rozmiar 44 (jest mniejsza) cena 35zł![]()
36 włoska, szara sukienka - tunika, rozmiar 3 na moje oko 38/40 jest bardzo elastyczna, miła w dotyku i ładnie się układa, choć to nie jest typowo ciążowy ciuszek to doskonale się w tej roli spisuje:) cena 40zł![]()
![]()
kasiakom pisze:gosikbaum pisze:31boska ciązowa bluzeczka newlook, dzięki klamerce pięknie się układa, ładnie eksponuje biust i brzuszek, bardzo polecam!! rozmiar 44 (jest mniejsza) cena 35zł![]()
36 włoska, szara sukienka - tunika, rozmiar 3 na moje oko 38/40 jest bardzo elastyczna, miła w dotyku i ładnie się układa, choć to nie jest typowo ciążowy ciuszek to doskonale się w tej roli spisuje:) cena 40zł![]()
![]()
A także jedwabna rozkloszowaną bluzkę numph i jakiś mały rabacik poproszę
lutra pisze:to, ja poproszę kurtkę.
kasiakom pisze:gosikbaum zaznaczyłaś, że nabywam kamizelkę numer 20, a ja nabywam sukienkę numer 36
kwiat groszku pisze:gacie biorę, a nad resztą muszę się zastanowić (tzn zmierzyć się ze nieświadomością wielkości mego biustu)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość