Czesc mam problem.Z kotami se radze ale teraz nie wiem co robic.
U mojego chlopaka na placu podrzucili psa bokser ok 1-2 lata odwodniony chudy w diabli i jego matka nie pozwala mu tam byc.Nie chcciala karmic ani nic.Jak poprosilam to psa zakryli kocem bo na dworze spi.Do domu nie ma wstepu bo STEYLNOSC panuje.Bardzo smutny i ciagle wymiotowal od niedzieli.
Z moimi rodzicami sie ugadalam ze moge go zabrac mam 24 lata jak by ktos zapomnial i udzielam sie na miau ale teraz psyyy ojjjj nie ciekawie i mam mega problem bo 3 tyg temu na targu jakas babcia mi wcisla malego pieska i go zostawilismy wiec na dzien dzisiejszy mam 2 psy?( malego mieszanca mysliwskiego i berneczyka i 5 kotow)teraz mam zabrac boksera a mieszkam w bloku.
Szukam mu domu na gwalt bo tam nie ma zycia.Prosilam zeby do weta zabrali ale mi powiedziala ze to nie jej pies i za obcego nie bedzie placić:/ kur.....
Jutro po robocie jade z nim do weta taki mam plan albo w srode z matka bo moji rodzice sa mega wku... ze tam taka znieczulica panuje.
Wiem ze to bedzie kosztowac ale wet jest znajomy rozlozy mi na raty(ja zaplace) moze mi ktos pomoze cos uzbierac.Narazie wiem ze jest odwodniony macalam jego psyk byl bardzo zimny i skóra pomału opada jak sie podniesie.Niewiem czy go glaskali czy cos dla mnie byl mily ten piesk moze swojego wyczuł.
Teraz naprawde liczy sie jakis fajny dom bo do schronu nie oddam bo u nas w Jastrzebiu jest umieralnia albo sprzedaja rasowe psy i gina niewiadomo gdzie.
Pomożcie !!na dogo nie pisalam bo nie znam sie na tym forum,moze ktos sie zna i mi pomoze .
Nazwalam go Prezes oto on !Jest bardzo smutny nie chce chodzic z tego co wiem i patrzy się tempo przed siebie.Niewiem co sie stało temu psu ale chce mu pomóc bo mi serce pęka.Te zdjecie mam od chlopaka (przkro mi ze jego tez nie da sie ublagac zeby do weta go zabrał .. bo mama to bo mama tamto,ze mu zyc nie da i ze ciagle cos gada o tym psie ze ma se isc:/ )
http://images50.fotosik.pl/288/63b66feb9f0a8f6d.jpg
http://images36.fotosik.pl/175/ba4fcfdb4dc2426c.jpg
za duże zdjęcia zamieniono na linki. K