Moderator: Moderatorzy
dorcia44 pisze:Pojadę jutro ,zobaczę .
psieadopcje pisze:Dziewczyny dobrze zrozumiałam, że jest DT?
Ja jestem z Nasielska i prowadzę wolontariat PsieAdopcje - szukałam mu na naszej stronie tymczasu dopóki nie znalazłam tego wątku i nie poczytałam co nie co... Co prawda nie mam samochodu ale mogłabym spróbować namówić kilka osób żebyśmy podjechali i chociaż spróbowali.
elsia pisze:andzia69 pisze:podobno Pułtusk ma podpisaną umowę z Chrcynnym
Gmina ma umowę nie z Chrcynnem, tylko z Nasielskiem. Jestem umówiona z facetem z urz. gm. że jutro będę dzwonić i pytać o te psiaki. Dzisiaj mówiłam, że jest osoba chętna przygarnąć psiaka. Tak psiaka, bo wtedy jeszcze nie było wiadomo, że tam są dwa.
Agneska pisze:Dorcia nie odbiera teraz telefonu, ale ja też wczoraj nie słyszałam okutana na mrozie.
Może nie być w tej chwili na samym cmentarzu, ale chodzić w pobliżu - bo psy i wczoraj biegały nie tylko na cmentarzu, ale i po ulicach obok.
A ten ktoś z gminy widzi chociaż jednego pieska?
Te psy były widywane przez pracowników z sąsiedniej posesji, przez pracowników kwiaciarni. Może trzeba poczekać, połazić... Ja też wczoraj czekałam ponad godzinę zanim udało mi się je zobaczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość