Tylko oczko łzawi i katarek, leczymy. Zobaczymy co z tego będzie, bo kropelki do soboty można podawać, a oczko dalej łzawi choć już znacznie lepiej. Ale jest szczepiona, więc kk to nie jest.
Witam Niestety szczepienie przeciw KK nie chroni przed wszystkimi szczepami wirusa, słyszałam że to jak z grypą .. Jednak szczepiony kot znacznie łagodniej przechodzi KK .. Kicia piękna Pozdrawiam Serdecznie
Hmm. W każdym razie podaję kropelki do oczu i od poniedziałku Ospamox na katar. Podawałabym już, ale od jutra mnie nie ma, a mama to nie bardzo umie takie rzeczy robić, więc zacznę od poniedziałku. Najgorsze, że kropelki można do soboty, a oczko jeszcze łzawi choć już mniej
Saruśka ma już zdjęte wszystkie szwy Wszyscy ją bardzo polubili, bo rzadko się im takie grzeczne psiaki zdarzają Za 2 miesiące operacja drugiej strony. Długu nam zostało 400 zł, na drugą operację szukamy już tańszej kliniki
Hehe wczoraj wet jak już było po wszystkim mówi "widzi pani wszystko dobrze się skończyło, a tak się pani martwiła" Tyle że jeszcze nie tak skończyło, mam nadzieję, że druga operacja przebiegnie równie pomyślnie.
A mam pytanie do was może ktoś się orientuje, bo z tego wszystkiego zapomniałam spytać. Sara ma teraz bardzo naciągniętą skórę wiecie może czy jej to, że tak powiem znormalnieje czy to już cały czas będzie takie naciągnięte miała?