Kinya pisze:wiadomo o co chodzi tej osobie i co sobą reprezentujeMa patent na wszelką wiedzę, przysługuje jej prawo obrażania innych i pisania na ich temat nieprawdy.
a widzsz, boli bycie obrażaną i poniżaną..i jak ludzie zmyślają rzeczy na twój temat, co?
Właśnie po to napisałam, co napisałam...bo jakbys raczyła zauważyć podkreślałam to nieraz z resztą, ja Cie nie obrażałam i nie traktowałam jak wroga, nie łkłóciłam się, tylko chciałam pokazać trochę inne aspekty tego tematu...
Kinya pisze:Widocznie nudzi się w oczekiwaniu na kolejną leśną zabawę w rzeź i postanowiła zabawić się w czcze pogaduchy, a my traktując ją poważenie i dyskutując z nią dajemy jej pożywkę do - jak to napisałaś - wyzłośliwiania się.
Hmm..leśna zabawa w rzeź...jakbym spotkała kłusownika, który tak potraktował kilka psów,które potem ratowałam, na pewno by się skończyło krwawą rzezią...
Bo w innej roli w rzezi w lesie się nie widzę...jakbyś raczyła przeczytać to co pisałam kilka jak nie więcej razy w poprzednich watkach, nie jestem myśliwym i w życiu żadnego zwierzęcia nie zabiłam i nie zabiję...
Wyzłośliwiać się mogłabym na wątku Fredzi na gazecie.pl na przykład...
ale jak już napisałam, nie pisze na forum, żeby obrażać kogokolwiek czy wszczynać kłótnie...ale mam niestety inne wrażenie o twoim celu pisania tutaj...