Moderator: Moderatorzy
agacior_ek pisze:Dobry wieczór..
zaglądam z nadzieją, że coś się wykluło..
![]()
agacior_ek pisze:Anika, gratuluję decyzji! szczurasy są takie słodkie..
Wczoraj miałam ochotę schrupać BożydarkaFantastyczne stwory...
agacior_ek pisze:A, Plei, nie wiadomo dlaczego, ale przestały się chłopakom brudzić ogonysą czyściutkie i gładziutkie.. a Daniel ich nie mył ostatnio
*anika* pisze:agacior, a Ty masz dzieciątka z miotu "A"?
Pleiades pisze:Aniko: czy wykażesz jeszcze trochę cierpliwości ? Jesteś osobą, której bardzo chętnie powierzyłabym młodziutkie z mojego odchowu. Zapowiada się u Ciebie wspaniały domek dla szczureczków.
*anika* pisze:Pleiades pisze:Aniko: czy wykażesz jeszcze trochę cierpliwości ? Jesteś osobą, której bardzo chętnie powierzyłabym młodziutkie z mojego odchowu. Zapowiada się u Ciebie wspaniały domek dla szczureczków.
Ależ oczywiście
będę czekać!mi to tam nie przeszkadza
![]()
odważę się powiedzieć, że nawet lepiej, że będą później, bo ja jutro biorę dwa kociaki z lecznicy do siebie (wczoraj były zgarnięte z piwnicy). a potem, za dwa tygodnie, prawdopodobnie jeszcze kolejny miot kociaków... więc tak na conajmniej miesiąc dodatkowej roboty mam
Pleiades pisze:Czuje się dobrze, u weta była, wszystko jest oraj. Moglibyśmy powtórzyć krycie za jakieś 2 tygodnie, ale ja poczekam z miesiąc, nim spróbujemy ponownie. Chciałabym, aby doszła w pełni do formy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości