Uwaga !!
ludzie z Trójmiasta wycofali się!!
Powiedzieli że nie chcą suczki...
pomózcie szukać domku.. inaczej - azyl...
Błagam!!
Moderator: Moderatorzy
reddie pisze:Czyli nie sterylizując aborcyjnie postępuje się niesłusznie? Acha. Dobrze wiedzieć.
hmm..
dla mnie to po pierwsze : wysterylizować przed faktem , niż sterylizować potem psy i koty w ciąży , bo się nagle okazuje że na świat ma przyjśc potomstwo zupełnie nie planowane.
Teraz już Tina ( mama szczeniaków) bedzie ciachnięta, więc nie jest to jakaś chęć rozmnażania bezmyślnego własciciela, tylko niestety taka sytuacja...
ja sama nie wiem jakbym ja postąpiła z taką suką...
może i bym ciachnęła , ale miałabym wyrzuty sumienia , że pozbawiłam życia jakieś małe istotki...
reddie pisze:Uh, nie cierpię doktrynerstwa. XAgaX, zluzuj trochę, bo odstraszasz ludzi od forum. I bynajmniej nie poglądem na aborcje. Wymądrzaniem się nie zwojujesz aż tak wiele, jak Ci się zdaje - takie jest moje zdanie.
wydra pisze:MajeczQa - skoro opiekunka przygarniętej suczki - mamy zdecydowała się na poród suki (a można było podjąć inną decyzję), to niech przyjmie na siebie dalszy ciąg odpowiedzialności ... za los szczeniaka i poczeka cierpliwie na docelowych opiekunów dla Arii bez szantażu oddania szczeniaka do schroniska tudzież niech sama aktywnie poszukuje opiekunów dla szczeniaka.
MajeczQa pisze:Własnie dostałam smsa od Agi że jadą z Amorkiem do Gdańska...
MajeczQa pisze:Ja też mam nadzieję , że pieskom będzie w nowych domkach dobrze...
zdziwiłam się jak dostałam smsa od Agi " jesteśmy w połowie drogi, Aria spokojnie śpi mi na kolanach..."
Oczywiście będę pytać o los pieska, a Aga będzie sprawdzać pewnie Amora, bo ma go na miejscu w Bydgoszczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości