Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Z PAMIĘTNIKA GABUNI
Idziemy na spacer. Pańcia prowadzi Filozofa na smyczy automatycznej, pańcio Leona na dwóch połączonych normalnych, ja biegam samodzielnie.
Państwo nie idą normalnie, nie.
Pańcio kładzie na drodze smycz Leona, pańcia przeskakuje górą. Pańcio przełazi pod smyczą Fila, skłon z półobrotem w lewo. Za chwilę pańcia przekłada smycz Fila pod smyczą Leona, pańcio robi posuwiste dwa kroki w bok. Smycz Leona w górę, pańcia robi przysiad, pańcio przełazi na prawą stronę drogi. Potem pańcio przekłada smycz Leona przez pańcią w pasie, pańcia przyspiesza, by nie udusić Leona smyczą Fila. Smycz Fila wysoko w górę, pańcio kolejny skłon i wypad tułowiem w bok. Filo przełazi POD Leonem, Leon akurat zaczyna robić kupę, pańcio wydaje ostrzegawcze okrzyki, pańcia proponuje by raczej w cichości spieprzać sprzed bramy sąsiada, przekłada smycz Fila pod Leonem i przyspiesza kroku. Leon goni pańcię, zaplątując się w swoją smycz, Filo hamuje, pańcio cudem unika ucięcia głowy przez smycz Fila, przekłada smycz Leona przez jego łapy, potem smycz Leona przekłada przez smycz Fila. Pańcia znowu unosi smycz Fila w górę, pańcio w skłonie przełazi na prawo...
Jeśli państwo zechcą się zapisać na kursy tańców dworskich to podstawy mają opanowane...
Carmen201 pisze:Rozumiem, że to w ramach chwili - bez - Kartofla
Że tak zakrzyknę za Tajemniczym Wujkiem: zdjęcia, zdjęcia
(to a propos tańców dworskich)
W tle Sielosława or Munisława?
Megana pisze:(...)Jeśli państwo zechcą się zapisać na kursy tańców dworskich to podstawy mają opanowane...
annafreesprit pisze:Megana pisze:(...)Jeśli państwo zechcą się zapisać na kursy tańców dworskich to podstawy mają opanowane...
![]()
![]()
Dokładnie! Tak właśnie próbowałam -oczami wyobraźni- prowadzić Pańcia i nadążać za pląsającą Pańcią... i wyszło mi, że kontredansa tańczą!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości