mamucik pisze:Może zmienić tytuł? Na psiaki szukają domku, tylko boję się, żeby nas nie wyrzucili z jednak, co by nie było, działu, który ma największą oglądalność. No od paru dni jestem dumna (po raz pierwszy, bo nie przepadałam dotad za tym imieniem), że na drugie mam Dorota
, szkoda, że na trzecie nie mam Agnieszka
dorcia44 pisze: Jutro pojadę po karmę dla Bolka i Lolka ,bo takie przejściowe dostali imiona.i może podjadę z Agą zrobić parę nowych fot ,a przede wszystkim uściskać ich że pozwoliły mi siebie zabrać ,dla mnie ,dla mnie żebym mogła spokojnie żyć.

kussad pisze:Jestem i chwilowo wracam do życia - dopiero wieczorem prawdopodobnie będę miała dostęp do stacjonarnego komputera i mogłabym zająć się wydarzeniem ....jeśli Dorciu uznacie że jest potrzebne i w jakiej formie teraz załatwiamy rodzinne sprawy tzn medyczne problemy
RUFUSIK pisze:Powinienem założyć wątek p.t,,Jak skomplikować sobie życie z własnej woli czyli zakładanie bazarku na miau,,...
Od początku roku spalił się czajnik,wysiadła kamerka internetowa,nawalił aparat fotograficzny.Zmuszony własnym zobowiązaniem po długich i czasochłonnych poszukiwaniach w internecie znalazłem na stronie Muzeum Narodowego w Krakowie obraz,,U grobowca Kościuszki,,-oryginał...
Jeśli uda się dziś mojemu kumplowi wstawić ten zamieszczony obraz ze strony muzeum to będzie dobrze.Jeśli się nie uda to czując się zobowiązany dokonam po 10-tym stycznia wpłaty na konto na rzecz tych dwóch psów.W związku z tym wydaje mi słuszne aby na wątku zostało podane takie konto aby ludzie mogli wpłacać.
RUFUSIK
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość