Mikroskopijny pinczerek? Praski ratler? Amik szuka domku!!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 17:05 Re: Mikroskopijny pinczerek? Praski ratler? Amik szuka domku

psiak śliczny ale niedawno wzięłam ze schroniska i niestety nie mam na razie warunków na drugiego, u mnie nauka czystości trwała równo 4 dni. Z systemem nagród. Jak zrobił siku na dworzu brałam go na ręce, całowałam, głaskałam i krzyczałam "mój cudowny, mądry piesek" - podziałało :D
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Nie lis 18, 2012 17:49 Re: Mikroskopijny pinczerek? Praski ratler? Amik szuka domku

:D
Na początku też tylko nagradzałam,a on sikał radośnie pod ławą.
Pierwszy miesiąc uznałam,że robi to ze stresu.Potem- się zaniepokoiłam,zbadałam go i nic.
Po sześciu tygodniach przyjechał behawiorysta i powiedział co robić.

Melon był w psiej zagrodzie z innymi psami...sikało się gdzie się chciało.
Załapał.
Poza łakomstwem jest inteligętny.

Chciałabym mieć kiedyś "dobremana miniaturkę" :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lis 19, 2012 19:31 Re: Mikroskopijny pinczerek? Praski ratler? Amik szuka domku

kotkins pisze::D

Chciałabym mieć kiedyś "dobremana miniaturkę" :D

Miałam dwa lata temu na DT suczkę pinczera miniaturowego z tatuażem- wyglądała DOKŁADNIE jak doberman, tyle, że malutki. Kiedy byłyśmy na zlocie i była koleżanka z potęznym dobkiem, to tworzyły taką parę, ze mozna było płakać ze śmiechu..... :)
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon lis 19, 2012 20:40 Re: Mikroskopijny pinczerek? Praski ratler? Amik szuka domku

Tak,a wyobraź sobie takiego z wielkim, czarnym, błyszczącym jamnikiem... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

[poprzednia]