Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych domów

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 15:49 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych domów

sebriel pisze:Dziękuję :mrgreen:

Nie ma za co :wink:
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Wto lut 07, 2012 0:44 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych domów

No i kolejne pojechały do nowych domów :mrgreen:
Buba i Bella- a w zasadzie Bubo i Bello bo machnęłam się przy płci, toż to panowie jednak są- pojechali razem do nowego domu w Łodzi. Z wieści wynika, że już się w nim zaaklimatyzowali :)
Huba- PAN Huba- pojechał w niedzielę do nowego domu, został w Szczecinie. I dostał na imię Kiwi :) Nawet zdjęcia już dostałam.
Muza niedługo również zasuwa do nowego domku 8) Do Słupska- jej nowy właściciel sam po nią przyjedzie, czekamy jeszcze na zgranie terminów pasujących obu stronom.

Do adopcji wciąż są: Roszpunka, Hibi oraz Nutka. Czyli dwie brązowe damy oraz beżowy łobuziak.
O, taki:
Obrazek

niestety, ta akcja sporo nas kosztowała. Dosłownie :( Do zapłacenia jest wciąż faktura za sterylizacje, leczenie oraz inne zabiegi ( odrobaczenie, odpchlenie itd) całej dziewiątki. W sumie prawie 1500zł :(
dlatego bardzo proszę o każdą możliwą pomoc, nawet najdrobniejsza suma ma znaczenie.

Ponadto- zapraszam na Facebook'ową odsłonę królików ze Szczecina :ok:
http://www.facebook.com/pages/Kr%C3%B3l ... 4821433425
Bardzo proszę o "lubienie" oraz rozpowszechnianie wśród znajomych :)
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Śro lut 15, 2012 22:55 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych domów

Witam,
Kto robił banerek dla króliczków? Jest śliczny. Króliczka nie mogę mieć ale pragnę przynajmniej banerka - przerobionego na wygaszacz ekranu komputera. Błagam o taki wygaszacz z ruszającym się noskiem. Dołożę się do faktury - ale po wypłacie 30.02. Proszę o numer konta.

Tasiemka1

Od: Pon lut 28, 2011 0:30

Post » Nie lut 19, 2012 22:42 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych domów

Ojej, nie zauważyłam wpisu :(
Banerek robiła amyszka- nie mam pojęcia jak go przerobić na wygaszacz :( Mogę jedynie wysłać oryginalne zdjęcie w rozmiarze na podany e-mail.

I bardzo dziękuję za chęć pomocy :)
Jeżeli chodzi o numer konta:
79 2130 0004 2001 0516 7234 0001
Volkswagen Bank Polska S.A.
Tytułem: pomoc dla królików z Wałcza

Bardzo proszę, wręcz błagam, bo jest dlug w lecznicy na te prawie 1,5 tysiąca :(

sebriel

Post » Pon kwi 23, 2012 20:05 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych do

Okay, wieści :)

Hibi w nowym domu- w Tychach :D
Roszpunka- niedługo jedzie do Gdyni do DS
Muza już w Słupsku z ślicznym, grafitowym kawalerem do towarzystwa :)

Nutka- wciąż do adopcji. Nutka ostatnio zaczęła chorować- powłóczyć jedną łapą i wygryzać futro na niej. RTG nie wykazało żadnych zmian patologicznych, więc podejrzewane są nerwobóle :(

sebriel

Post » Wto kwi 24, 2012 14:57 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych do

Nutka zasuwa w czwartek na kolejne RTG :(

A oto ona:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

sebriel

Post » Sob maja 12, 2012 0:15 Re: Sam, Frodo i 7. ich uszatych krewnych- szukają nowych do

RTG nie było potrzebne- wybieramy się do najlepszego zdaniem moich wetów ortopedy zwierzęcego w Szczecinie. Problem nie leży przypuszczalnie w kościach tylko albo w wypadajacej rzepce, albo w więzadłach krzyżowych ( o ile dobrze zapamiętałam)

Jutro- a w zasadzie już dzisiaj- zawożę Roszpunkę do nowego domu, do Gdyni.
Także z 9-ciu królików z interwencji do adopcji jest już tylko biedna Nutka, której nikt nie chce :(

sebriel

[poprzednia]