Moderator: Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Śliczna jest.Ale nie wiem czy zaglądające tu osoby zdają sobie sprawę,że ....nie mogą traktować jej do końca poważnie.Ona ma dopiero szesnaście lat [jak założyłam okulary to ....może co najwyżej siedemnaście].
Megana pisze:Taka maszyneria po człowieku jeździ i bada, jak tomograf. Wieku nie rozróżnia...![]()
To chyba jedyny lek, bo mama też go brała.
Boo pisze:Megana pisze:Taka maszyneria po człowieku jeździ i bada, jak tomograf. Wieku nie rozróżnia...![]()
To chyba jedyny lek, bo mama też go brała.
Jest kilk ainnych z tym samym środkiem czynnym:
http://www.doz.pl/leki/s2700-kwas_alendronowy
kocurzyca41 pisze:Cześć.Długo się zastanawiałam czy powinnam.Ale jednak napiszę.Najwyżej mnie ....W minioną niedzielę widziałam Meganę na żywo...Śliczna jest.Ale nie wiem czy zaglądające tu osoby zdają sobie sprawę,że ....nie mogą traktować jej do końca poważnie.Ona ma dopiero szesnaście lat [jak założyłam okulary to ....może co najwyżej siedemnaście].Co prawda Ona sama twierdzi,że jest starsza i że to tylko geny....My jednak swoje wiemy i molestowałyśmy ją o zdradzenie tajnej receptury na eliksir młodości.Megano....daj ten przepis plissss,bo ja się starzeję w tempie zastraszającym....z dnia na dzień....Jak nie chcesz na forum za opłatą może być na pw.....
A tak poważnie ,to miło było poznać.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości