Moderator: Moderatorzy
Zosik pisze:Marcyśka pisze:Jak tylko będę mogłą to wpłacę parę złoty dla koni
Już wpłacałaś!
Marcyśka pisze:Zosik pisze:Marcyśka pisze:Jak tylko będę mogłą to wpłacę parę złoty dla koni
Już wpłacałaś!
Wiem,jednak jak będę mogła to chętnie pomoge jeszcze
Zosik pisze:Marcyśka pisze:Zosik pisze:Marcyśka pisze:Jak tylko będę mogłą to wpłacę parę złoty dla koni
Już wpłacałaś!
Wiem,jednak jak będę mogła to chętnie pomoge jeszcze
Jesteś kochana![]()
gieldasiana.pl obiecała nam sprzedać siano dla koni po cenie produkcji, bez marży, narzutów i innych dodatkowych kosztów. To połowa rynkowej ceny! Jednak to wciąż więcej, niż mamy na koncie. Poprzednia zima była ciężka - wielokrotnie stawaliśmy przed wyborem - nakarmić zwierzęta czy zapłacić rachunki? Stąd czerwcowe odcięcie prądu, stąd lawina, która potoczyła się dalej. Dziś wygrzebujemy się spod zwałów papierków i długów. DZIĘKI WAM!
Nie pozwólcie zginąć zwierzętom, które wspólnie z nami ratowaliście. Pasza na zimę, dla naszych koni i pozostałego inwentarza, to kilkaset tysięcy złotych. W tej chwili na koncie mamy złotych kilkaset...
Zosik pisze:Bo końskie duszyczki czekają na nas TAM - tak samo jak kocie.
Kiedyś Misiek podziękuje Ci osobiście
Edit: Tutaj jest miejsce w sam raz na końskie opowiadania. Ja chętnie przeczytam historie o pomysłach Miśka
Zosik pisze:Nie wiem, czy ktoś pamięta pierwszą serię Big Brothera...![]()
W którymśtam odcinku pojawiła się srokata klacz (za nic nie pamiętam w jakim celu) - to była Barwna ze stajni, w której wtedy pracowałam (kończyłam wtedy dopiero podstawówkę)
W tym całym Big Brotherze mieli jakiś ogródek warzywny i Barwna zeżarła im w tym ogródku całą sałatę![]()
Podobno była afera, albowiem była to Niezmiernie Ważna Sałata![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości