Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu. Zazwyczaj.

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2012 10:08 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Ależ kocham, kocham! :D I w ogóle go nie słychać - choć w sumie zastanawiamy się, czy to dobrze, czy źle.
Poprzedni leżąc kołami do góry obok garażu, zapewne będzie ozdabiał podwórko następne trzy lata. :|

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt lis 23, 2012 14:36 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Allle, allle!!!!!!!!!!!
UWAGA, UWAGA!!!!!!
MAMY NOWY HYDROFOR!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ohydna w swej brzydocie rzecz, ale jak cieszy.

Ufff... jak dobrze, bo aż mi się gęsia skórka robiła, gdy czytałam o tych biegach wprost spod prysznica do waserwagi :roll:
Gratulacje, niech ustrojstwo służy długie lata! :lol: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt lis 23, 2012 17:28 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:MAMY NOWY HYDROFOR!!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ohydna w swej brzydocie rzecz, ale jak cieszy.

Pożyteczna rzecz :D

GRATULACJE :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pt lis 23, 2012 20:42 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

"Mała" rzecz a cieszy :mrgreen:
Niech działa długo i cicho :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt lis 23, 2012 22:26 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Jestem strasznie zmęczona.
A na dodatek...
Ludzie, dlaczego takie rzeczy się zdarzają??
viewtopic.php?f=1&t=148336 :(

Megana

Post » Sob lis 24, 2012 7:49 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Megana pisze:Jestem strasznie zmęczona.
A na dodatek...
Ludzie, dlaczego takie rzeczy się zdarzają??
viewtopic.php?f=1&t=148336 :(

Też czytałam i też nie rozumiem .... :(
Tyle kanalii chodzi po tym padole, a Ten na górze musi właśnie takie osoby zabierać do siebie ?
Serce się kraje ...... pomogłabym, ale już nie dam rady ..... :( :(
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob lis 24, 2012 8:27 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

To jest jeden z koszmarów współczesnej Polski. :(
Nie żyjemy - moim zdaniem niestety - w państwie opiekuńczym, więc w zasadzie wszyscy chorzy i starzy są zostawiani sami sobie ze swoimi problemami.
Tygrysek mimo wielokrotnie podejmowanych w jego życiu prób nie daje się nawet dokocić, a o dopsieniu w ogóle nie ma mowy.
Efekt rodzinno-organizacyjny jest taki, że moja siostra ze swoim psiakiem zamiast mieszkać z nami - wynajmuje kawalerkę. Bo żadna z nas ze swojego towarzysza przecież nie zrezygnuje. Tygrysek jest stary i w dość kiepskiej kondycji, zestresowany leczeniem, więc nawet myśleć nie mam co o przyjęciu któregoś ze staruszków Pani Barbary (Ramzes mnie ujął chyba najbardziej). Mój tata ma zaawansowany nowotwór, więc tym bardziej mnie serce ściska ...
Nie mam pomysłu na to, jak wspomóc, ale dobrze, że jeszcze trochę czasu jest.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Sob lis 24, 2012 9:06 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Moim zdaniem nie ma czasu.
Do kwietnia to kilka miesięcy. A choroba może tę panią połozyć do szpitala pewnie w każdej chwili.
Szkoda tylko, że to nie jest jedyna taka sytuacja, że jest takich całe mnóstwo :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lis 24, 2012 9:11 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Tak, masz rację, nie ma czasu - ze względu na stan zdrowia Pani, bo nagły problem może się zrodzić na już każdego dnia. Do kwietnia też niedaleko, ale pisząc "trochę czasu" miałam na myśli to, że datą graniczną jest kwiecień a nie np. za 3 dni. I licząc na jako-taki stan zdrowia Pani (bez dramatycznego pogorszenia) można szukać domków dla futerek. Tylko w tym kontekście... Nieprecyzyjnie się wyraziłam. Przepraszam.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Post » Sob lis 24, 2012 9:25 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Nie, no... :D
Nie odniosłam tego do Ciebie personalnie, nie. Tylko do sytuacji... Bo tak czasem jest, że coś odkladamy, że potem, że pomyślę.... bo to jakiś czas jeszcze, a potem nas zaskakuje, że to coś następnego dnia .. :roll:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lis 24, 2012 10:41 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Hihi ... Tośmy się dogadały. :D
Nie wzięłam Twojego wpisu do siebie personalnie, ale i tak wolałam wytłumaczyć.
I już więcej nie off-topuję.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Post » Sob lis 24, 2012 14:27 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

wciągnęłam się w KULISY SREBRNEGO EKRANU :mrgreen:
Meg, masz bardzo ułożone i jakby tresowane, wszystkie na raz "ziew" :mrgreen:
ciaptanie pazurkami o posadzkę, jakby mi takie znane :wink:
następny film proszę z Filozofem w roli głównej, bo nieładnie został pominięty :x

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lis 24, 2012 19:53 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Apsa pisze:A samopoczucie?

No takie krzywe i trochę niewyraźne...
Obrazek

Megana

Post » Sob lis 24, 2012 20:54 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

dla mnie wygląda całkiem dziarsko :) nawet tak zalotnie, bym powiedziała :wink:

a czy to przekrzywianie główki nie jest spowodowane tym, że Gabunia na jedno oczko nie widzi?
Kaj też miał (zwał jak zwał) udar, po którym poraziło Mu jedną stronę ciał (łapy i na oko nie widział). Całe szczęście wszystko się cofnęło...

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Sob lis 24, 2012 21:00 Re: Filozof i reszta futer, wątek ku pokrzepieniu serc part

Całuski dla Gabuni!

Apsa

Od: Wto mar 11, 2008 12:20

[poprzednia][następna]