Sterylkowa aukcja: Marketing w Internecie KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 11, 2006 20:58 Sterylkowa aukcja: Marketing w Internecie KONIEC

Hej

Po raz pierwszy na bazarku za namową jednej z grupowiczek :) Aukcja jest na sterylkę dla mojej kici, chcę przygarnąć drugą jeszcze i to chyba najlepszy moment by coś wystawić. Wszystkich bazarkowych aukcji jest siedem, jak wystawię to i dopiszę linki do nich w każdej. Potrzeb jest zawsze więcej niż pieniążków, poza założoną kwotą (myślę że przedmioty na pewno ją przewyższają) pieniążki zostaną przeznaczone dla znajomej, która zajmuje się adopcjami bezdomnych kociaków :)
W tej aukcji zapraszam po..

Marketing w Internecie

Książka traktująca o marketingu i reklamie w sieci. Omawia wszelkie aspekty stron www, bannerów, przedstawia badania dotyczące klikalności na różne elementy, mówi o tym jak zareklamować się skutecznie w sieci. Omówione są również sposoby na promocje witryny, co zrobić aby była ona na czołowych miejscach w wyszukiwarkach (pozycjonowanie). Książka nigdy nie czytana, bo mam ją również w wersji elektronicznej, którą dołączam na płycie. Mam nadzieję, że przyda się tym którzy chcą zabłysnąć w sieci :)

Obrazek
Obrazek

Licytacja kończy się 22 października o godzinie 20!
Trzy osoby które zalicytują najwięcej z pośród wszystkich aukcji otrzymają jeszcze zdjęcie Ami o wymiarach 18x24 - jak jeszcze była bielutkim kłębuszkiem :)
Obrazek
Warto brać więcej - jedna przesyłka, na terenie Krakowa odbiór osobisty, po przy chwilce czekania w Rzeszowie tak samo, przy dłuższej mogę podać do Wrocławia :)

Sterylkowe aukcje:
RĘCZNIK
FOTOGRAFIA AKTÓW
KULA PLAZMOWA
SŁUCHAWKI SONY
POKROWIEC NA PALMTOPA
MARKETING W INTERNECIE
PODKŁADKA POD ZDJĘCIA
Warto brać udział w kilku - przesyłka jedna!

Zaczynamy, cena wywoławcza: 1zł
Ostatnio edytowano Śro paź 25, 2006 11:17 przez dominik, łącznie edytowano 1 raz
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Czw paź 12, 2006 0:07

5
moge prosic rok wydania??
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Czw paź 12, 2006 0:21

covu pisze:5
moge prosic rok wydania??

Proszę bardzo: Helion 2001
Książka jednak jest aktualna, bo nie tyczy się komputerów i technologii które szybko przemijają, a podejściu do sieci i skutecznej reklamie i marketingowi. zacytuję opis ze strony wydawnictwa:

Charakterystyka Internetu i jego użytkowników pozwala na zrozumienie do kogo możemy za jego pomocą dotrzeć, w jaki sposób możemy przekazać informacje i jak sprawić aby prezentowane treści były interesujące i zachęcające. W zależności od pozycji przedsiębiorstwa na rynku stosowane są różne strategie. Dzięki tej książce poznasz zarówno działania liderów rynkowych jak i małych firm, które dzięki pomysłowości i wiedzy osiągają równie dobre rezultaty przy bardzo niskich kosztach. Po jej przeczytaniu będziesz mógł sam zająć się promocją witryny internetowej, koncentrując się na następujących zagadnieniach:
* reklama internetowa,
* standardy reklam i sposób określania ceny reklamy internetowej,
* cele i efektywność reklamy,
* sposoby promocji produktów niezwiązanych bezpośrednio z witryną internetową,
* sposoby bezpośredniego przekazu za pomocą e-mail, komunikacji wewnętrznej przedsiębiorstwa, sponsoringu,
* marketing oparty na wynikach,
* działanie programów partnerskich,
* metody kontroli i analizy działań marketingowych w Internecie,
* metody i narzędzia zarządzania komunikacją z klientami.

Nie ma w książce opisu jakiegokolwiek z języków www, nie ma też wzmianki o modzie towarzyszącej stronom, a poruszane są zagadnienia związane z reklamą i jej skutecznością, tym co i jak zrobić by osiągnąć sukces. To przyjemna lektura i zawiera wiele fajnych informacji, mi zajęło przeczytanie jeden wieczór (czytałem elektroniczną wersję).

Polecam bo to ciekawa książka :)

Jeśli cena osiągnie 30zł to dorzucam jeszcze to:

Obrazek

Mały, śliczny, kochany kieszonkowy słowniczek terminów komputerowych zawierający około 25000 haseł z dziedziny informatyki. Rozszyfrowanie wszystkich skrótów i mały opis co do czego :)

Warto prawda? :) dwie książeczki w sterylkowej aukcji :) Poza tym cały czas można się bić o zdjęcia jeszcze :D Tak, że trzy rzeczy :) No to komu, komu bo zostaną u mnie w domu?! :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Sob paź 21, 2006 15:32

Już jutro wieczorem koniec sterylkowych aukcji, a wy chyba zapomnieliście że całkiem fajne rzeczy do wzięcia? :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Nie paź 22, 2006 19:39

Dziś o 20 koniec sterylkowych aukcji :) Ostatnia więc szansa by coś wyciągnąć dla siebie :)
Popatrzcie na inne sterylkowe aukcje, może warto do jednej paczki mieć kilka przedmiotów :) Zwycięzców proszę o PW :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Nie paź 22, 2006 20:25

Przpraszam za zamieszanie, to mój debiut - chodzi o godzinę 20 normalnego czasu i 21 forumowego. Czyli jeszcze ostatnie minuty! Nie wiedziałem że jest taka rozbieżność i myślałem że nie ma problemu z podaniem że taka i taka godzina to koniec :/

Więc jeszcze jakieś 40 minut aukcji, przeprawszam was za zamieszanie :oops:
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Pon paź 23, 2006 17:48

Wygrana covu :)
Dziś muszę uciekać, ale proszę o PW :) odpowiem jutro wieczorkiem :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik