Po raz pierwszy na bazarku za namową jednej z grupowiczek :) Aukcja jest na sterylkę dla mojej kici, chcę przygarnąć drugą jeszcze i to chyba najlepszy moment by coś wystawić. Wszystkich bazarkowych aukcji jest siedem, jak wystawię to i dopiszę linki do nich w każdej. Potrzeb jest zawsze więcej niż pieniążków, poza założoną kwotą (myślę że przedmioty na pewno ją przewyższają) pieniążki zostaną przeznaczone dla znajomej, która zajmuje się adopcjami bezdomnych kociaków :)
W tej aukcji zapraszam po..
Podkładka pod zdjęcia
Robię wiele zdjęć, jednak o wiele za mało ich drukuję, a co już wydrukuje to mi albo ktoś zabierze, albo sam dam ;) Po cichu tłoczę więc te gigabajty płytek, licząc że gdy kiedyś nie będę już studentem to będzie można je ślicznie podrukować w formie książki już (bez wklejanek). Tymczasem komuś się może przydać, świetna, ergonomiczna podkładka pod zdjęcia, z jednej strony prosta, a z drugiej bardzo funkcjonalna.
Licytacja kończy się 22 października o godzinie 20!
Trzy osoby które zalicytują najwięcej z pośród wszystkich aukcji otrzymają jeszcze zdjęcie Ami o wymiarach 18x24 - jak jeszcze była bielutkim kłębuszkiem :)
Warto brać więcej - jedna przesyłka, na terenie Krakowa odbiór osobisty, po przy chwilce czekania w Rzeszowie tak samo, przy dłuższej mogę podać do Wrocławia :)
Sterylkowe aukcje:
RĘCZNIK
FOTOGRAFIA AKTÓW
KULA PLAZMOWA
SŁUCHAWKI SONY
POKROWIEC NA PALMTOPA
MARKETING W INTERNECIE
PODKŁADKA POD ZDJĘCIA
Warto brać udział w kilku - przesyłka jedna!
Zaczynamy, cena wywoławcza: 1zł