Sterylkowa aukcja: Podkładka pod zdjęcia KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 11, 2006 20:58 Sterylkowa aukcja: Podkładka pod zdjęcia KONIEC

Hej

Po raz pierwszy na bazarku za namową jednej z grupowiczek :) Aukcja jest na sterylkę dla mojej kici, chcę przygarnąć drugą jeszcze i to chyba najlepszy moment by coś wystawić. Wszystkich bazarkowych aukcji jest siedem, jak wystawię to i dopiszę linki do nich w każdej. Potrzeb jest zawsze więcej niż pieniążków, poza założoną kwotą (myślę że przedmioty na pewno ją przewyższają) pieniążki zostaną przeznaczone dla znajomej, która zajmuje się adopcjami bezdomnych kociaków :)
W tej aukcji zapraszam po..

Podkładka pod zdjęcia

Robię wiele zdjęć, jednak o wiele za mało ich drukuję, a co już wydrukuje to mi albo ktoś zabierze, albo sam dam ;) Po cichu tłoczę więc te gigabajty płytek, licząc że gdy kiedyś nie będę już studentem to będzie można je ślicznie podrukować w formie książki już (bez wklejanek). Tymczasem komuś się może przydać, świetna, ergonomiczna podkładka pod zdjęcia, z jednej strony prosta, a z drugiej bardzo funkcjonalna.

Obrazek
Obrazek

Licytacja kończy się 22 października o godzinie 20!
Trzy osoby które zalicytują najwięcej z pośród wszystkich aukcji otrzymają jeszcze zdjęcie Ami o wymiarach 18x24 - jak jeszcze była bielutkim kłębuszkiem :)
Obrazek
Warto brać więcej - jedna przesyłka, na terenie Krakowa odbiór osobisty, po przy chwilce czekania w Rzeszowie tak samo, przy dłuższej mogę podać do Wrocławia :)

Sterylkowe aukcje:
RĘCZNIK
FOTOGRAFIA AKTÓW
KULA PLAZMOWA
SŁUCHAWKI SONY
POKROWIEC NA PALMTOPA
MARKETING W INTERNECIE
PODKŁADKA POD ZDJĘCIA
Warto brać udział w kilku - przesyłka jedna!

Zaczynamy, cena wywoławcza: 1zł
Ostatnio edytowano Śro paź 25, 2006 11:17 przez dominik, łącznie edytowano 1 raz
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Sob paź 14, 2006 15:31

I nikt nie chce takiej fajnej podkładki na zdjęcia? :) Nie walają się wam po półkach? Nie wystają z książek? Tylko złotówka :D
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Wto paź 17, 2006 14:09

Nawet za złotówkę nikt nie chce? :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Śro paź 18, 2006 22:04

To może podkładkę pod zdjęcia dorzucić do którejś z sterylkowych aukcji?
Wyrzuciłem dziś z listy tą o oprawce do palmtopa - dam komuś po prostu, jak nawet z palmtopem nie chcecie :D (nie żartowałem z tym że dorzucę do niej:)

Dziś pierwsza adopcja kotkowa :) Rudasek znalazł dobry domek, będzie więcej :) Ale poza takimi wielkimi akcjami jak sterylki to nie odczuwam dziur w budżecie i jedzonka im nie braknie :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Nie paź 22, 2006 19:38

Dziś o 20 koniec sterylkowych aukcji :) Ostatnia więc szansa by coś wyciągnąć dla siebie :)

Popatrzcie na inne sterylkowe aukcje, może warto do jednej paczki mieć kilka przedmiotów :) Zwycięzców proszę o PW :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Nie paź 22, 2006 20:27

Przpraszam za zamieszanie, to mój debiut - chodzi o godzinę 20 normalnego czasu i 21 forumowego. Czyli jeszcze ostatnie minuty! Nie wiedziałem że jest taka rozbieżność i myślałem że nie ma problemu z podaniem że taka i taka godzina to koniec :/

Więc jeszcze jakieś 40 minut aukcji, przeprawszam was za zamieszanie :oops:
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik