"Kocie koszulki ręcznie malowane" to bazarek, na którym możesz zaopatrzyć się w ręcznie malowaną koszulkę.
Jako, że koszulka jest ręcznie malowana, przy zakupie otrzymasz dokładne informacje, jak się z nią obchodzić, aby służyła Ci przez bardzo długi czas. Maluję na koszulkach firmy Fruit of the Loom znanej z dobrej jakości, także możesz być spokojny...

Koszt jednej koszulki to 40zł (już z kosztem wysyłki). Zebrana kwota przeznaczona będzie w całości na moją kocią jedenastkę, którą w nawiązaniu do mojej ukochanej drużyny piłkarskiej (VfL Wolfsburg) nazwano "VfL CATSburg". Poza karmą i żwirkiem niebawem dojdą koszty sterylizacji i kastracji trójki z moich dzieci, jeszcze później badania maluchów, które aktualnie nie mają nawet dwóch tygodni, więc będziemy szalenie szczęśliwi, jeśli ktoś zechce przygarnąć którąś z naszych koszulinek.
Jak powinno wyglądać zamówienie?
- wzór (NA WZORACH NIE MA POLSKICH ZNAKÓW, SĄ DODAWANE PODCZAS TWORZENIA)
- czcionka
- kot i jego umiejscowienie (nad napisem, pod napisem, w rogu etc., możesz też pominąć ten krok, jeśli chcesz tylko napis)
- rozmiar
Po takim komentarzu przygotuję konkretny wzór i podeślę poprzez wiadomość prywatną, aby kupujący miał pogląd na to, jak będzie ona ostatecznie wyglądać, jak również swoje dane, gdzie można zapłacić za swoje wdzianko

UWAGA! Mogę również zaprojektować koszulkę specjalnie dla Ciebie, napisz do mnie wiadomość, a z pewnością stworzymy coś, co będzie TYLKO I WYŁĄCZNIE Twoje

Wzory:

Czcionki:

Koty:

W przyszłości mój mały bazarek zostanie uzupełniony o inne kategorie kociego handmade'u, jednak na razie zachęcam do koszulkowania!