Która to była, ale jej nie było

na piśmie. Żadnego oficjalnego stanowiska nie dostałam, ale w ramach przeprosin dostałam kilka produktów.
Między innymi to, co wystawiam na niniejszy bazarek.
Nie mam możliwości zrobienia zdjęć, poratuje się ściągniętymi z sieci.
A zatem startujemy:
1)

Żel do mycia buzi Vichy z serii Normaderm, 100 ml
z adnotacja 'nie do sprzedazy' czyli pewnie sprezentowali mi tester,
ale tej informacji nie ma zapisanej wprost
data ważności 03.2013 roku
UWAGA! na zdjeciu jest produkt pełnowymiarowy, to co ja dostałam jest w tubce
a piszą o nim tak:
Odblokowuje pory i głęboko oczyszcza.
Żel głęboko oczyszczający to idealny preparat do codziennego dogłębnego oczyszczania skóry z niedoskonałościami. Pozostawia skórę czystą i świeżą. Wygładza i wyrównuje jej powierzchnię.
Zalecenia:
stosować rano i/lub wieczorem zwracając szczególną uwagę na czoło, nos i brodę. Omijając okolice oczu. Spłukać obficie czystą wodą. W przypadku podrażnienia zmniejszyć częstotliwość stosowania.
Testowany na skórze ze skłonnością do trądziku. Hypoalergiczny.
2)

L'Oreal RevitaLift , oczyszczanie i odnowa, oczyszczający krem rozgrzewający, 100 ml
z naklejką 'prezent' i przekreślonym kodem paskowym
opis zaczyna się od słów 'Od 40 roku życia...' a data ważności to 16.03.2012, czyli nawet mojej 30 nie doczeka

Od 40 roku życia regeneracja skóry ulega stopniowemu spowolnieniu. Pojawiają się zmarszczki. Skóra traci jędrność i naturalny blask. Możesz jednak walczyć z oznakami starzenia również podczas oczyszczania skóry.
Innowacja: Oczyszczanie i odnowa
Wspomaga działanie kremu przeciwzmarszczkowego:
usuwa zanieczyszczenia stanowiące przeszkodę dla działania kremu
zawiera składniki przeciwdziałające starzeniu
Laboratoria L'Oreal stworzyły pierwszy Oczyszczający Krem Rozgrzewający Revitalift. Formuła wzbogacona w Glycoliss, silnie działający składnik złuszczający, oraz nawilżającą glicerynę rozgrzewa skórę w kontakcie z wodą i wyraźnie ją wygładza, nie wysuszając. Usuwa zanieczyszczenia i martwe komórki naskórka, pozostawiając skórę idealnie czystą.
Rezultaty:
Natychmiast po użyciu skóra staje się gładka i delikatna, nierówności są wyrównane. Doskonale oczyszczona i zrewitalizowana skóra odzyskuje blask młodości.
Stosowanie:
Nakładać codziennie odrobinę kremu na suchą skórę. Zwilżyć ręce i rozmasować, a następnie zmyć wodą. Omijać okolice oczu i ust. W przypadku kontaktu z oczami lub podrażnienia skóry spłukać obficie wodą. Następnie nałożyć krem, aby uniknąć uczucia ściągnięcia.
3)

Uploaded with ImageShack.us
Loreal Age Re-Perfect Pro-calcium Krem odbudowujący i rozświetlający, 50 ml
także z naklejką prezent i przekreślonym kodem
data ważności 07.01.2012
Do skóry bardzo dojrzałej
Przywraca blask
Przeciwdziała przebarwieniom
Formuła i działanie
Opatentowany kompleks Pro-Calcium nasyca skórę bioprzyswajalnym wapniem,
Połączenie witaminy CG i filtrów UVA pomaga regulować proces produkcji melaniny i zapobiega powstawaniu nowych przebarwień.
Rozświetlające mikrocząsteczki o natychmiastowym efekcie brązującym wtapiają się w skórę i uwalniają pigmenty mineralne: harmonizujące ze skórą i delikatnie rozświetlające.
Rezultat
Skóra natychmiastowo odzyskuje elastyczność i blask, przebarwienia są zredukowane.
Stosowanie
Codziennie rano, zamiennie ze zwykle stosowanym kremem. Unikać kontaktu z oczami.
kwestie techniczne:
bazarek potrwa do 1.07.2011, do godziny 12.00 czasu forumowego
ceny:
1) Vichy , cena wywoławcza 12 zł, Kup Teraz 15 zł
2) RevitaLIft - cena wywoławcza 10 zł, Kup Teraz 12 zł
3) Age re-perfect - cena wywołąwcza 25 zł, KupTeraz 35 zł
Wysyłka 5 zł listem poleconym
Wylicytowane kwoty zasilą konto Klubu Ślepaczków