jak nic.

Moderator: Moderatorzy
cortunia pisze:umarły
jak nic.
dakota pisze:cortunia pisze:umarły
jak nic.
się pochowa
zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
I tylko pielęgniarka pytała następnego dnia co miałam na myśli bełkocząc - trumienki i dakota?
varia pisze:zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
I tylko pielęgniarka pytała następnego dnia co miałam na myśli bełkocząc - trumienki i dakota?
Dakocie pewnie przykro, że się jednak wybudziłaś.![]()
zosia&ziemowit pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
Sama jestem w szoku do dzisiejszego dnia
varia pisze:zosia&ziemowit pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
Zawsze możesz się dać dakocie żywcem pochować.
dakota pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
chowanie żywcem jest tańsze trochę, o ile obiekt jest skłonny do współpracy
cortunia pisze:dakota pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
tańsze?
no nie byłabym tego taka pewna ;D
cortunia pisze:dakota pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:varia pisze:zosia&ziemowit pisze:Byłam w szpitalu ostatnio, pochlastali mnie okrutnie po narkozie się wybudziłam jakoś...
tańsze?
no nie byłabym tego taka pewna ;D
Oj kusisz, kusiszdakota pisze:obiekt chętny do współpracy sam się ubiera, pudruje i pakuje w odpowiednie pudełko
może tuż na grobem, wtedy odpada również niesienie
pudełko też sobie może sam przytachać![]()
zamawia kwiaty, które lubi
pisze przemówienie (może też sam wygłosić)
ponadto najlepiej wie, kto powinien być na pogrzebie - więc obdzwania i wysyła zawiadomienia
załatwia też własną wymarzoną stypę, również najlepiej wie, czy rodzinie należy się sam rosół czy drugie i deser też
sam za wszystko płaci
firma pilnuje tylko, żeby się nie rozmyślił
skaskaNH pisze:dakota pisze:firma pilnuje tylko, żeby się nie rozmyślił
I w razie potrzeby skutecznie zapobiega zmianie zdania?
dakota pisze:również najlepiej wie, czy rodzinie należy się sam rosół czy drugie i deser też![]()
dakota pisze:sam za wszystko płaci
dakota pisze:firma pilnuje tylko, żeby się nie rozmyślił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 424 gości