Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2011 14:33 Re: Przykra sprawa...

Prawda jest taka, że często po takich aukcjach w różnych firmach i organizacjach występuje duży bałagan... Długo trwa zebranie danych przez organizatorów, nie mówiąc o samej wysyłce. Faktycznie jak na listopad i czas kiedy pisałaś tego posta minęło dużo czasu, może coś zgubili (Twoje dane?) albo poszło nie do tej osoby co trzeba? Czasem warto upomnieć się o swoje ;)

theblackcat

Od: Czw lip 21, 2011 14:17

Post » Czw lip 21, 2011 14:44 Re: Przykra sprawa...

theblackcat pisze:Prawda jest taka, że często po takich aukcjach w różnych firmach i organizacjach występuje duży bałagan... Długo trwa zebranie danych przez organizatorów, nie mówiąc o samej wysyłce. Faktycznie jak na listopad i czas kiedy pisałaś tego posta minęło dużo czasu, może coś zgubili (Twoje dane?) albo poszło nie do tej osoby co trzeba? Czasem warto upomnieć się o swoje ;)

A tu jakieś firmy organizują aukcje? Nie rozumiem tego posta 8O mi od momentu otrzymania danych i wpłaty na konto wysylka zajmuje do 3 dni, wiec nie wst to aż tak skomplikowane
Edit: co prawda nie jestem firmą czy organizacją

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

Post » Pon lip 25, 2011 12:12 Re: Przykra sprawa...

Beatris86 pisze:Potwierdzam z tą osobą 24102007 to jakaś dziwna sprawa, mówię to jako kupująca. Już więcej nic nie kupię u tej Pani.

Dostałam zwrot towaru, który u mnie zakupiła. Dałam sobie spokój z kosztami wysyłki. Teraz nie wysyłam żadnych fantów, póki nie dostane pieniędzy na konto.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw lip 28, 2011 9:45 Re: Przykra sprawa...

Czy jest jakiś mniej więcej ustalony czas, po którym można wystawić rzecz po raz kolejny? Mój bazarek skończył się 20 lipca, do dziś nie mam odpowiedzi na moje dwa pw i liczne prośby o kontakt na wątku. Wiem, że dziewczyna na forum wchodzi, ostatnio była 26 lipca, pw odbiera, ale ignoruje.
Może ja jestem niecierpliwa, ale chyba denerwuję się jak każdy tutaj: pieniądze potrzebne na wczoraj, każdy dzień się liczy, a tu cisza. Czy myślicie, że mogę już wystawić fant od nowa?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw lip 28, 2011 9:50 Re: Przykra sprawa...

Afatima pisze:Czy jest jakiś mniej więcej ustalony czas, po którym można wystawić rzecz po raz kolejny? Mój bazarek skończył się 20 lipca, do dziś nie mam odpowiedzi na moje dwa pw i liczne prośby o kontakt na wątku. Wiem, że dziewczyna na forum wchodzi, ostatnio była 26 lipca, pw odbiera, ale ignoruje.
Może ja jestem niecierpliwa, ale chyba denerwuję się jak każdy tutaj: pieniądze potrzebne na wczoraj, każdy dzień się liczy, a tu cisza. Czy myślicie, że mogę już wystawić fant od nowa?

Myślę ze jak najbardziej możesz wystawić.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 28, 2011 9:52 Re: Przykra sprawa...

A może napisz do niej jeszcze raz pw, właśnie z tym komunikatem, że jeśli nie będzie odzewu + wpłaty do (określ jakiś termin), to wystawiasz fant jeszcze raz.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw lip 28, 2011 12:30 Re: Przykra sprawa...

Skoro wiesz, że bywa na forum, piszesz do niej pw, ona odbiera bez odzewu, piszesz na wątku- to 8 dni jest wystarczająco długim czasem. To jakaś niepoważna osoba. Nawet jak ktoś nie ma akurat kasy, to przecież naturalne chyba jest, że napisalby do sprzedającego, przedstawił sytuację i "umówił" na poźniejszy termin.
Wg mnie możesz spokojnie wystawiać fant ponownie.
PS. Ja bym jeszcze na Twoim miejscu, jeśli zauważysz, że coś znowu u kogoś "kupiła" (bo u Ciebie to już na pewno nie), wysłała ostrzeżenie na pw do sprzedającego, żeby to monitorował. I przy powtórce wpisac tutaj na "czarną listę".

Choć i tak sytuacja lepsza niż tutaj. dziewczyny wpłaciły, a fantów nie dostały
viewtopic.php?f=20&t=129500&start=75
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Sob sie 13, 2011 9:28 Re: Przykra sprawa...

podpisuje sie pod mgj czy ktos sie orientuje jak to zgłosic na policje ? uwazajcie na COTTY! kilka dziewczyn nie dostało NIC od niej, nawet maila!
jest ze skarzyska kamiennego i imionato paulina wiktoria W.podamnapwjakktos chcesie upewnic czy kupuje u niej ;/
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Nie sie 14, 2011 11:48 Re: Przykra sprawa...

zakupiłam rzecz na bazarku u lalka999 , niestety przesyłki nie otrzymałam, lalka poinformowała mnie że przesyłka musiała zaginąć na poczcie, miała zareklamować, teraz nie odpisuje na moje PW ani na wątku , co uważacie? viewtopic.php?f=20&t=129446

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sie 14, 2011 13:04 Re: Przykra sprawa...

Ja z zasady nie kupuję u osób, które mają mało postów :)

A co do poczty, to w ostatnim czasie zdarzyły mi się dwa piękne przypadki.
1. Książki które zamówiłam, panu listonoszowi nie chciały się zmieścić we wlot skrzynki więc rozpakował paczkę i wrzucił każdą osobno 8O
2 w czwartek nie zmieściła mu się koperta z fluidem więc znalazłam ją pod drzwiami przykrytą wycieraczką :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sie 14, 2011 13:12 Re: Przykra sprawa...

Mnie tez poczta ostatnio zawodzi niestety. Dlatego uczulam, że jak ma przyjść przesyłka trzeba pytać na poczcie. Paczuszka do mnie wróciła, bo nikt nie odebrał choć podobno awizowano dwa razy :roll: List, na który czekałam - też spokojnie czekał na mnie na poczcie. Żadnego awizo, żadnej informacji.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sie 14, 2011 13:49 Re: Przykra sprawa...

jasdor pisze:Mnie tez poczta ostatnio zawodzi niestety. Dlatego uczulam, że jak ma przyjść przesyłka trzeba pytać na poczcie. Paczuszka do mnie wróciła, bo nikt nie odebrał choć podobno awizowano dwa razy :roll: List, na który czekałam - też spokojnie czekał na mnie na poczcie. Żadnego awizo, żadnej informacji.

I mnie się takie rzeczy zdarzały...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 15, 2011 18:52 Re: Przykra sprawa...

phantasmagori pisze:A co do poczty, to w ostatnim czasie zdarzyły mi się dwa piękne przypadki.
1. Książki które zamówiłam, panu listonoszowi nie chciały się zmieścić we wlot skrzynki więc rozpakował paczkę i wrzucił każdą osobno 8O
2 w czwartek nie zmieściła mu się koperta z fluidem więc znalazłam ją pod drzwiami przykrytą wycieraczką :twisted:

8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon sie 15, 2011 18:53 Re: Przykra sprawa...

skwareek pisze:
phantasmagori pisze:A co do poczty, to w ostatnim czasie zdarzyły mi się dwa piękne przypadki.

8O 8O 8O

8O 8O 8O
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon sie 15, 2011 20:48 Re: Przykra sprawa...

jessi74 pisze:zakupiłam rzecz na bazarku u lalka999 , niestety przesyłki nie otrzymałam, lalka poinformowała mnie że przesyłka musiała zaginąć na poczcie, miała zareklamować, teraz nie odpisuje na moje PW ani na wątku , co uważacie? viewtopic.php?f=20&t=129446

viewtopic.php?f=13&t=131645&start=0,jesli :roll:

I jeszcze pytanie o kocyk - potrzebny, czy mam przekazać dalej?
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia][następna]