Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2007 19:13

maggia pisze:A czy ktoś może wie co się dzieje z DamąKier? :roll:
Wylicytowała książkę na Fundacje Agapeanimalia, książka została wysłana. Pieniędzy brak, na forum jej nie ma od miesiąca, pw wisi. :?

Niestety, nie mam. A wysłałam kosmetyczkę i nawet nie wiem, czy dotarła. Od 8mego maja nie ma jej na forum- martwię się :(
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Czw cze 07, 2007 17:54

Basienia pisze:
Lemoniada pisze:
XAgaX pisze:
ja zamiast wylicytowanej bransoletki otrzymałam... klucz do zamka Yale, jak ją o to zapytałam- 0 odpowiedzi... :roll:

Może to znak, że masz wejść do jej mieszkania i obsłużyć się sama? :wink:
:lol: Na to wygląda.

moja mama się śmiała, że mam się "zamknąć", ale Snickers akurat dachowców nie rozmnaża, a ja krzyczę chyba tylko na takie osoby... :lol:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw cze 07, 2007 18:02

dziewczyny, ja nie tłumaczę nikogo, ale moze to z roztargnienia
ja zrobiłam numer stulecia, własnie z przemeczenia i pospiechu i wysłałam pewnej forumowiczce zamiast fantu i rysunku Michałka, fant i moją umowę o prace - teraz sie z tego smieje, z jej miny, ktora sobie wyobraziłam, ale wtedy mi do smiechu nie było bo jej potrzebowałam
na szczescie, udało sie załatwić duplikat z pracy, ale gdyby się nie dało i bym posłała do kogos obcego, np. z allegro to pewnie bym tego nie odzyskała...

inna sprawa, ze teraz mam delikatny problem z wyegzekwowaniem fantu, na którym mi bardzo zalezy - wiem, ze ta forumowiczka robi bardzo duzo dla zwierzat, stad nie dre mordy ;) a pw wisi :(
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Czw cze 07, 2007 18:55

z bazarkiem nie miałam problemów, ale ktoś już pisał o www.adopcje.org, wylicytowałam grę koniec września/początek pażdziernika i do grudnia się upominałam. zakładałam nawet wątek na KŁ że dla mnie to oszuści- ktoś mnie pocieszał i uspokajał, że na pewno wszystko się wyjaśni, że przecież to ludze z forum... no cóż, gry do tej pory nie orzymałam. mam tylko nadzieję że pieniądze poszły na dobry cel :? byłam i jestem zniesmaczona tą sprawą i wszystkim stanowczo ODRADZAM. może jeśli chodzi o adopcje są skuteczni, nie wnikam. ale zdania nie zmieniłam i dla mnie to dalej banda oszustów.
Obrazek
Pusia 14.03.2006, Kizia 01.11.2012, Złociutki 18.03.2022, Karolek 25.09.2022, Misia 09.10.2022 :( moje Słoneczka będziecie zawsze w moim sercu :( Więcej kotów nie będzie.
Gwizdusiowa [*] 16.04.2007 Kacperek cioci :( 14.04.2017 Blondasek cioci 09.2021 :(
Wynajmę mieszkanie we Wrocławiu od września/października 2019-koty mile widziane! kliknij!

zutor

Od: Sob maja 31, 2003 22:55

Post » Sob cze 09, 2007 8:39

Witam,
czy ktos ma kontakt z jazzer?
Wylicytowalam cukiernice, 27 maja.
Pieniedze przeslalam, przesylka miala w ciagu tygodnia dotrzec do mnie.
Minely 2 tygodnie, przesylki nie ma:(
wyslalam do jazzer pw, ale widze, ze nie jest odebrany.
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Sob cze 09, 2007 9:32

W koncu sie zrobi watek nagonkowy. :?
Jesli wplacilas 27 maja,a ona czekala na dotarcie pieniedzy i zaraz potem wyslala, to mogla jeszcze nie dojsc.
Czasami przesylka idzie kilka dni...czasami nawet ponad tydzien.
Nie podnosilabym od razu rabanu.
Mysle, ze przykro ujrzec swoj nick w takim watku.
Polecalabym jednak odrobine cierpliwosci, zrozumienia, tolerancji i znajomosci dzialalnosci poczty polskiej zanim zaczniemy powatpiewac oficjalnie na forum w czyjas uczciwosc.
Ja jak nie widze przesylki u siebie po ok 4 tygodniach, to wysylam pw z zapytaniem.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob cze 09, 2007 9:38

karolinah pisze:Witam,
czy ktos ma kontakt z jazzer?
Wylicytowalam cukiernice, 27 maja.
Pieniedze przeslalam, przesylka miala w ciagu tygodnia dotrzec do mnie.
Minely 2 tygodnie, przesylki nie ma:(
wyslalam do jazzer pw, ale widze, ze nie jest odebrany.

od 27 maja to jeszcze za wcześnie na jakikolwiek alarm. Przesyłka zwykła może iść nawet tydzień, a jazzer mogła nie móc iść na pocztę natychmiast po zakończeniu licytacji. Mogła to zrobić po 2 dniach na przykład. Nie ma w tym nic dziwnego.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob cze 09, 2007 9:41

Rabanu nie robie.
Przykro mi, ze moje pytanie o kontakt z jazzer zostal odebrany jako nagonka
Spytalam sie bo po tym jak wylicytowalam dostalam info, ze do soboty bedzie u mnie kurier z UPS.
Nie bylo go, odczekalam tydzien wyslalam pw.
Spytalam sie w tym watku czy ktos ma moze z jazzer kontakt.

Byc moze mam za duzo doswiadczenia z allegro, a za malo z bazarkiem...
Karolina

karolinah

Post » Sob cze 09, 2007 9:50

Też czekam na przesyłkę od Jazzer ...
Liczę na najbliższy tydzień :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob cze 09, 2007 9:55

Jeśli to miał być kurier, to rzeczywiście może być problem, przydał by się numer przesyłki, żeby sprawdzić gdzie ta paczka jest
może kurier był, kiedy nie było się w domu

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Sob cze 09, 2007 10:00

Nie napisalam, ze osobiscie robisz nagonke, tylko, ze ten watek moze sie takim stac.I jesli sie takim stanie, to tylko ze szkoda dla bazarku.
Nie napisalas, ze mial byc kurier. A to odrobine zmienia postac rzeczy.
Kurier w zaleznosci od zamowienia i od tego skad jedzie, powinien dotrzec w ciagu maks 48 ha.
Ewick ma racje, warto znac nr i wtedy mozna sprawdzic.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Sob cze 09, 2007 17:23

Numeru przesylki nie znam.
Od czasu zakonczenia aukcji,przeslania pieniedzy i informacji o tym, ze paczka zostanie wyslana UPS, nie mam kontaktu z Jazzer.

Przez 2 dni (piatek sobota) kiedy miala przyjsc przesylka bylam caly czas w domu, wiec kuriera na pewno nie bylo.
Karolina

karolinah

Post » Sob cze 09, 2007 18:20

Ekhm... ja tam biję się w piersi, że jestem kompletnie zalatana i roztargniona ostatnimi czasy, ale na szczęście mam takie "napady porządkowe" i wtedy doznaję olśnienia, że przecież coś.. gdzieś... obiecałam/wylicytowałam i pewnie nie zapłaciłam :oops:
Tym sposobem ostatnio wpłacałam hurtowo za fanty z Bazarku (niestety, jeszcze na Poczcie) - Pani w okienku patrzyła dziwnie, jak dostała plik przelewów i wszystkie z jakimiś dziwnymi opisami :wink:

Znajduję więc w sobie wiele zrozumienia dla tych zabieganych/zalatanych/roztargnionych/zakochanych 8) byleby w końcu się jakoś pozbierali ;)
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Sob cze 09, 2007 19:08

mircea pisze:Pani w okienku patrzyła dziwnie, jak dostała plik przelewów i wszystkie z jakimiś dziwnymi opisami :wink:

Skąd ja to znam :wink: Na mnie też zawsze panie na poczcie patrzą nieufnie i podejrzliwie. No bo co - nie dość, że kocia kosmetyczka, to jeszcze z Kociego Bazarku?! Jedna kobitka kazała sobie dwa razy powtarzać na głos, bo myślała że źle z druczku przeczytała :mrgreen:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Sob cze 09, 2007 19:17

Dlatego już nie pisałam szczegółowo np. za Mosia na bicyklu i Blond Tornado, bo panią by chyba coś trafiło! :lol:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

[poprzednia][następna]