Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!!!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 07, 2012 12:30 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

ja jeszcze bardzo chcę
9) Kolczyki z meksykańskimi sandałami ze skóry czyli guaraches

koszulki za duże. :cry:

więc jak już wszystko wygram - zapraszam do mnie:-)
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Wto sie 07, 2012 14:31 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Szanowna Pani wymiatająca bazarek :wink:

A które z tych sandalastych kolczyków, te z dodatkami niebiesko-żóltymi, czy też różowo-żóltymi?

W sprawie bransoletek.
Czy Pani wymiata wszystkie bransoletki, które pozostały do kupienia czy też jedna zostaje.
Chodzi mi tę

29) Duże kulki i małe krążki
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Bo już pogłupiałam, czy ta bransoletka też wchodzi do transkacji czy nie?

Tak czy owak uporządkuję i wyślę na PW info co Szanowna Pani zakupiła z rzeczy niepotrzenych lub jeszcze bardzie niepotrzebnych.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sie 07, 2012 14:51 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

o rety teraz to i ja się :oops: pogubiłam

chcem jedną kulkową ( a one kolorami się różnią? tak? to mi proszę losowo wybrać:-)
i jedną podwójną

innych nie kcem :(

ups ale namieszałam.... przepraszam
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Post » Wto sie 07, 2012 15:11 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Nie, specjalistką od bałaganienia jestem ja. :oops:

Chodziło mi o kolor kolczyków

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 07, 2012 16:03 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

ha ha ha

tak kolczyki chcem....kolor? hmmm chyba bardziej niebieskie :ryk:

Ps a tak na marginesie dlaczego nie ma : lizaków, pulparindo i wódy z robalami?

MonikaWarszawa

Post » Wto sie 07, 2012 16:37 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Dobra

To będą niebieskie. :ok:
Paskudztw meksykańskich nie ma, bo nie ma ich kto przytargać zza Wielkiej Wody. W sierpniu przyjeżdża mój profesor, ale nie wiem czy choć paskudne lizaczki będzie chciał przywieźć.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 07, 2012 16:48 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Jak pamiętam Frania jest czynna także w soboty,bo Renifer jest wyautowany do piątku wieczorem, znaczystja poza Warszawą.

Czy dostawa w sobotę jest OK?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Śro sie 08, 2012 6:40 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Ps, Ja rozsmakowana paskudztwami znalazłam "źródełko" i mam dostawy lizaków:-), więc mam spory zapas:-)

Dostawa może być kiedy pasuje - jestem codziennie 11-18, a w soboty 10-13. (ale ale) mieszkam nad Franią więc jak się umówimy to i po jestem na miejscu:-)

a zapłata? czekam na pw co i jak.....

MonikaWarszawa

Post » Czw sie 09, 2012 7:53 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

To już piszę PW
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw sie 09, 2012 13:51 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Przepraszam, bo się troszku pogubiłam w tym bazarku :oops: . Czy ten kubeczek z sitkiem z pierwszej strony jest dostępny? Bo jeśli tak to startuję za wywołwczą.
Nawet skromna pomoc jest zawsze lepsza od wielkiego współczucia.
Obrazek

Izzi

Od: Nie sty 10, 2010 12:52

Post » Czw sie 09, 2012 14:50 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Kubeczek z sitkiem i przykrywką jest jak najbardziej dostępny. Nikt nie licytował.
Widzę, że nadal sprawnie bałaganię :mrgreen:

To pozwolę sobie zaznaczyć.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt sie 10, 2012 7:32 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Zapłacone:-) yeee ale mam fajne fanty :piwa:

MonikaWarszawa

Post » Pt sie 10, 2012 19:08 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Hehehe...
Pani to potrafi reklamę zrobić... :mrgreen:
która to dźwigni handlu.

Postaram się jutro Renifera wysłać do Frani, ale potwierdzę. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob sie 11, 2012 9:31 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

:ok: :ok: :ok: :ok:

:dance: :dance2: Ja się tak cieszę, bo lubię niepowtarzalne fanty.
A to nie są chińskie masówki, tylko fajne "robótki ręczne" i jeszcze a kontynenty moich marzeń:-)

YEEE mam! o rety jakie śliczne! Dziękuję :1luvu:

MonikaWarszawa

Post » Sob sie 11, 2012 10:20 Re: Bałaganię nie tylko meksykańsko na rzecz DT u horacy 7!!

Moniko, bardzo przeprszam, że nie przekazałam zieleniny. Postaram się pprawić. Powiedz tylko, kiedy jesteście dostępni.
Po prostu nie zdążyłam :oops: . Renifer wrócił wczoraj w nocy a dziś się poderwał i oświadczył, że jedzie do dentysty (a drugą czyli "twoją" stronę Wisły). Nawet nie zdążyłam fantów opakować i już wyjechała. Zielenina jest, naprawdę nie zapomniałam, tylko jak zwykle zabałaganiłam
:oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]