zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 14, 2013 10:38 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza_ pisze:
do tej pory jakoś po macoszemu traktowałam włóczkę kotek a kocurek służył mi do dziergania popierdułek ale teraz zmieniłam pogląd włóczka spoko :D :ok:

A ja po macoszemu traktuję wszystkie włóczki z włoskiem jak sasanka itd.ponieważ mam alergię. Prosiłam o opinie dziewczyn które kupowały rzeczy kilka lat temu i napisały że jest ciepła,milutka w dotyku i nie mechaci się bardzo.Jeszcze nie wynaleziono takiej co w ogóle się nie mechaci,chociaż niektórzy producenci tak reklamują..

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon paź 14, 2013 17:27 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

welina pisze:
Iza_ pisze:
do tej pory jakoś po macoszemu traktowałam włóczkę kotek a kocurek służył mi do dziergania popierdułek ale teraz zmieniłam pogląd włóczka spoko :D :ok:

A ja po macoszemu traktuję wszystkie włóczki z włoskiem jak sasanka itd.ponieważ mam alergię. Prosiłam o opinie dziewczyn które kupowały rzeczy kilka lat temu i napisały że jest ciepła,milutka w dotyku i nie mechaci się bardzo.Jeszcze nie wynaleziono takiej co w ogóle się nie mechaci,chociaż niektórzy producenci tak reklamują..

A ja sasankę i Gucia bardzo :1luvu: to wdzięczne i kolorowe włóczki chociaż sasanki już nie ma w produkcji to ja mam jeszcze zachomikowane parę kolorków kiedyś przyjdzie na nie czas :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pon paź 14, 2013 18:31 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Dzisiaj dodziergałam do orulacza czapkę
Obrazek, Obrazek, Obrazek
Dodałam guziczki ale są yulko lekko przymocowane i można je usunąć
ObrazekObrazek

Aktualizuję post z rzeczami
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Wto paź 15, 2013 17:46 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza_ pisze:A ja sasankę i Gucia bardzo :1luvu: to wdzięczne i kolorowe włóczki chociaż sasanki już nie ma w produkcji to ja mam jeszcze zachomikowane parę kolorków kiedyś przyjdzie na nie czas :D

Bo Ty lubisz włochate,a ja gładkie :ryk: włółczki rzecz jasna :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto paź 15, 2013 20:41 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

:D :D :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw paź 17, 2013 21:27 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Chusta i ocieplacz poszły dzisiaj do południa.
Proszę o info jak dojdzie
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Sob lis 02, 2013 12:39 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

szal sumit zrobiont,y na razie się blokuje. Wieczorkiem wrzucę fotki, jest długi w końcu te dziury muszą grzać :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto lis 19, 2013 12:54 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Trochę uaktualniń, bo dawno mnie tu nie było i wątek podupadł.
Szal sumit wyszedł tak
Obrazek, Obrazek

W między czasie powtały szale do otulenia

Zrobione ze 100% akrylu podwóją nitką

Szal szary zrobiony ściągaczem angielskim długi do potrójnego owinięcia
Obrazek
Obrazek, Obrazek
Szal czerwony do dwukrotnego owinięcia
Obrazek
, Obrazek
Na drutach semele i jeszcze jeden szal otulacz w kolorze rudo - brązowym 100% akryl
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto lis 19, 2013 13:31 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Teraz kotkowo

Karma dla moich dwóch gródkowych dziewczynek
Obrazek
Krówki, Czarnej i Pitusia
Obrazek poobiednia toaleta :D

Pituś zmyka z prędkością światła i nie ma szansy cyknąć mu fotki

W między czasie
Wizyta u weta - Dropsik przeziębiony - 80,00 zł
odjajczenie Dropsika, i Kefirka 22-10-2013 -210,00zł
oraz ich zaszczepienie 02-11-2013 - 100,00zł

Dropsik wczoraj pojechał do swojego nowego domku a w domku 1 ruda kotka po przejściach około 5-miesieczna i dwa 10- letnie jorki.
Obrazek
Kefirek szuka dalej domku
Obrazek
Na ogródku są nowe kotki. Dwa maluchy na zdjęciu wygladają na duze ale w rzeczywistości to maluszki około 3- miesieczne mocno ofutrzone bo spią na dworze w krzakach koło ogródka ( mają w schowku koło altanki ocieplone pudełko ale okazuje się że nie śpią tam :( .
Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek

Szukam dla nich DT, sama nie mogę ich przygarnąć bo został jeszcze Kefirek któremu szukamy domku.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto lis 19, 2013 13:39 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

A teraz świątecznie chinkowo
Z mchu 3 choinki różnej wielkości

Z włóczki
i piórek choinki są koloru zielonego ale nie potrafiłam koloru uchwycić na zdjęciach :oops:
Obrazek
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon lis 25, 2013 9:15 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Heloł :)

Robisz bardzo piękne chustki i szaliki (pierwsza strona), a ja potrzebuję zamówić na Gwiazdkę szal dla mamy - coś w odcieniach złotego brązu / rudościach (ma pasować do takiej brązowej, złotawej kurtki i rudej czapki; chyba, że zaproponujesz inne, pasujące kolory :wink: ). Najlepiej, żeby był cieniowany, żeby kolory przechodziły płynnie jeden w drugi. Da się coś takiego zrobić? I ewentualnie ile by to kosztowało? :D
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 26, 2013 10:20 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

AniHili pisze:Heloł :)

Robisz bardzo piękne chustki i szaliki (pierwsza strona), a ja potrzebuję zamówić na Gwiazdkę szal dla mamy - coś w odcieniach złotego brązu / rudościach (ma pasować do takiej brązowej, złotawej kurtki i rudej czapki; chyba, że zaproponujesz inne, pasujące kolory :wink: ). Najlepiej, żeby był cieniowany, żeby kolory przechodziły płynnie jeden w drugi. Da się coś takiego zrobić? I ewentualnie ile by to kosztowało? :D

Wysłałam pw
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto lis 26, 2013 10:31 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

ta by była fajna ale już jej nie mam
http://s1167.photobucket.com/user/izyro ... 3.jpg.html

Nie opłaca sie zamawiać 1 czy 2 sztuki, ponieważ koszty wysyłki są duże

ta którą wysłałam w linku jest taka
http://wloczka.com/welna-akryl/446-ango ... -3050.html
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Wto lis 26, 2013 10:56 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza_ pisze:
ta którą wysłałam w linku jest taka
http://wloczka.com/welna-akryl/446-ango ... -3050.html

Ta mi się podoba, ale zaczekam jeszcze na opinię TŻ i dam znać wieczorem :)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lis 26, 2013 12:07 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

ok
(Włóczka w rzeczywistości jest ładniejsza)

to czekam
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]