Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie sty 29, 2012 15:33 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

miss Perełka od Figaro52
mister Kefir od dagmara-olga

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sty 29, 2012 15:35 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Miss - Niusia od Ruda52
Mister - Kacperek od Eva2406 :1luvu:
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Nie sty 29, 2012 16:32 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ciezko, bo wszystkie kotki tutaj sa cudowne, ale glosuje na te, ktorych los sledze od dawna i mocno zapadly w moje serce:

Hanusia z KAN :1luvu:
Eustachy od Justy :1luvu: (tutaj tez mam na mysli kochana Emi, ktora gdyby nie odeszla tak szybko, na pewno bylaby kandytatka z ogromna szansa na wygrana, bo skradla serducha wielu osobom z Miau, Emi, wciaz :cry: )
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie sty 29, 2012 16:33 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Ale konkurencja! A jaka ładna kwota :mrgreen: :ok:
A na luty co ma być? Bo gdzieś mi dzwoni że mam zdjęcia szykować ale nie pamiętam jakie ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 29, 2012 16:37 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

mister nr 2 Kostek od Ewung
miss nr 4 Zajączek od Kaleidostar
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

aya13

Od: Sob lis 14, 2009 19:24

Post » Nie sty 29, 2012 16:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Gibutkowa pisze:Ale konkurencja! A jaka ładna kwota :mrgreen: :ok:
A na luty co ma być? Bo gdzieś mi dzwoni że mam zdjęcia szykować ale nie pamiętam jakie ;)

Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek .......... :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 29, 2012 16:50 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Zagłosowałam przed terminem (przez pomyłkę), teraz powtarzam ten sam wpios:

Moi kandydaci to Stokrotka (nr 11) i Tadeusz Trójłap (nr 13).
A dlaczego te właśnie?
A bo tak. Każdemu kandydatowi należy się tytuł, któreś trzeba było podać...

asawicka

Od: Śro wrz 21, 2011 15:06

Post » Nie sty 29, 2012 16:59 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

bubor pisze:

Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek .......... :mrgreen:

A nie sweet focia z okazji Walentynek?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sty 29, 2012 17:06 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

walentynkowo, milosnie, slitasnie.... slit focie, kocie czulosci, kocia milosc.... :) Bedzie slodko, bedzie kipialo miloscia, czulosciami.... :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 29, 2012 17:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

W konkursie walentynkowym powinna być trzecia kategoria - na parę. No bo najbardziej walentynkowe są foty z kocimi duetami przecież...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie sty 29, 2012 17:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

bubor pisze:Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek .......... :mrgreen:

beda tez, ale w pozniejszym terminie razem z misterami rudzielcow. To takie fajne, cieple, jesienne kolory, dlatego wstepnie planuje to dopiero na wrzesien/pazdziernik :)
Bedzie to na rowni z rudymi kocurami, bo rude kotki jak i szylkretowe kocury to rzadkosc i obawiam sie zbyt malej ilosci rudych kandydatek i szylkretowych kandydatow. Jesien kojarzy sie z kolorowymi lisciami wiec wtedy bedzie konkurs dla kolorowych kotkow :piwa:

Kociara82

Post » Nie sty 29, 2012 17:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

KaleidoStar pisze:W konkursie walentynkowym powinna być trzecia kategoria - na parę. No bo najbardziej walentynkowe są foty z kocimi duetami przecież...

ok, to mozemy zrobic dodatkowo drugi konkurs na najbardziej zakociana pare :ryk:

Kociara82

Post » Nie sty 29, 2012 17:13 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

Kociara82 pisze:
bubor pisze:Podobno mają być wybory miss szylkretek i trikolorek .......... :mrgreen:

beda tez, ale w pozniejszym terminie razem z misterami rudzielcow. To takie fajne, cieple, jesienne kolory, dlatego wstepnie planuje to dopiero na wrzesien/pazdziernik :)
Bedzie to na rowni z rudymi kocurami, bo rude kotki jak i szylkretowe kocury to rzadkosc i obawiam sie zbyt malej ilosci rudych kandydatek i szylkretowych kandydatow. Jesien kojarzy sie z kolorowymi lisciami wiec wtedy bedzie konkurs dla kolorowych kotkow :piwa:

To może będąc w zimowych klimatach trzeba by zrobić wybory mistera i miss wśród białasków ? :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sty 29, 2012 17:16 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

asawicka pisze:Zagłosowałam przed terminem (przez pomyłkę), teraz powtarzam ten sam wpios:

Moi kandydaci to Stokrotka (nr 11) i Tadeusz Trójłap (nr 13).
A dlaczego te właśnie?
A bo tak. Każdemu kandydatowi należy się tytuł, któreś trzeba było podać...

zdaje sie, ze wliczylam tamte glosy od ciebie, ale na przyszlosc bardzo prosze o pilnowanie terminow. Mam nadzieje, ze wiecej taka sytuacja jak w tym miesiacu sie nie powtorzy: wkradly sie pomylki, chcialam miec troche czasu, zeby wszystko sprawdzic raz jeszcze, czy sie nie czai jakis blad gdzies, ktorego jeszcze nie zauwazylam.... :oops: Nastepnym razem ze swojej strony doloze wszelkich staran, by trzymac sie zalozonych terminow i o to samo was prosze. :)

Kociara82

Post » Nie sty 29, 2012 17:24 Re: Wybory Miss i Mistera Miau: koty kalekie/niepełnosprawne.

bubor pisze:To może będąc w zimowych klimatach trzeba by zrobić wybory mistera i miss wśród białasków ? :mrgreen:

tez bedzie, ale nie wiem kiedy... moze nawet niebawem....

Kociara82

[poprzednia][następna]