burdello tutaj panuje niesamowity! ledwo człek na parę dni zniknie z netu, to jakieś dzikie harce tutaj wszyscy wyczyniają!

Moderator: Moderatorzy
skaskaNH pisze:numery z barankiem
mircea pisze:kurdeć, po ile ta guma stoi? bo siem nie mogiem doszukać![]()
Kicorek pisze:a cortunia chce opchnąć TZta pokątnie w sobotę![]()
życzliwa
cortunia pisze:Kicorek pisze:a cortunia chce opchnąć TZta pokątnie w sobotę![]()
życzliwa
ja go chcę tylko pokazać
a nie opchnąć
skaskaNH pisze:Nie smiej sie z redaf, w koncu kazdy ma prawo do swoich hmmm... specyficznych upodobandakota pisze:skaskaNH pisze:numery z barankiem
padłam![]()
![]()
![]()
![]()
cortunia pisze:ja go chcę tylko pokazać
Amidalka pisze:skaskaNH pisze:Nie smiej sie z redaf, w koncu kazdy ma prawo do swoich hmmm... specyficznych upodobandakota pisze:skaskaNH pisze:numery z barankiem
padłam![]()
![]()
![]()
![]()
ale tylko wtedy, kiedy baranek będzie chętny do współpracy
dakota pisze:Amidalka pisze:skaskaNH pisze:Nie smiej sie z redaf, w koncu kazdy ma prawo do swoich hmmm... specyficznych upodobandakota pisze:skaskaNH pisze:numery z barankiem
padłam![]()
![]()
![]()
![]()
mam chłopa barana - nie dam![]()
mogę dać byłego - też baran
bardzo barani baran
skaskaNH pisze:dakota pisze:Amidalka pisze:skaskaNH pisze:Nie smiej sie z redaf, w koncu kazdy ma prawo do swoich hmmm... specyficznych upodobandakota pisze:skaskaNH pisze:numery z barankiem
padłam![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo barani baran
A chetny do wspolpracy?
A do czegos w ogole jest chetny?dakota pisze:skaskaNH pisze:dakota pisze:Amidalka pisze:skaskaNH pisze:Nie smiej sie z redaf, w koncu kazdy ma prawo do swoich hmmm... specyficznych upodobandakota pisze:skaskaNH pisze:numery z barankiem
padłam![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo barani baran
A chetny do wspolpracy?
do czego? do pracy?
a w życiu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Avian i 17 gości