PS Jeśli kotek jest do kontaktu, to mogę dać 91+, ale on mi na bateryjkowego wygląda

Moderator: Moderatorzy
taizu pisze:Czarny kotek +1 zl
Fleur pisze:taizu pisze:Czarny kotek +1 zl
a bo widzisz - kotek + cyfra 1 sprowadziło mnie do numeru 1 zamiast do 4 b)dobrze, że zauważyłaś! poprawione.
a lampka do kontaktu, ale tylko ładowana w kontakcie, bo normalnie bezprzewodowabateryjek nie ma, w środku wbudowany akumulator. jak w aparatach cyfrowych
kabelek wyjmowany.
taizu pisze:Fleur pisze:taizu pisze:Czarny kotek +1 zl
a bo widzisz - kotek + cyfra 1 sprowadziło mnie do numeru 1 zamiast do 4 b)dobrze, że zauważyłaś! poprawione.
a lampka do kontaktu, ale tylko ładowana w kontakcie, bo normalnie bezprzewodowabateryjek nie ma, w środku wbudowany akumulator. jak w aparatach cyfrowych
kabelek wyjmowany.
A to poproszę za 91bo mi lampka potrzebna
Fleur pisze: tylko uściślenie - kiedy kotek połączony kablem z kontaktem, wtedy się ładuje i nie zaleca się nim świecićświeci jak jest samopas. czy mimo to 91?
taizu pisze:Fleur pisze: tylko uściślenie - kiedy kotek połączony kablem z kontaktem, wtedy się ładuje i nie zaleca się nim świecićświeci jak jest samopas. czy mimo to 91?
A na ile takiego świecenia starczy po naładowaniu?
bacca pisze:a ja zapytanie mam:
kiedy planujesz wysyłać fanty?i czy jest możliwość [za dopłatą oczywiście]opcji pocztowej expresowej?
chciałabym część rzeczy ofiarować chrześnicy na Mikołaja,a jadę ku niej w weekend 8-9 XII,więc tak do piątku musiałabym ww przedmioty mieć.
i tak się zastanawiam[biorąc oczywiście poprawkę na pocztę polską i inne wypadki losowe] czy byłaby możność wysyłki już we wtorek?
Ciri pisze:Fleur nie będziesz miała może jeszcze takich ślicznych kocio-fantów? lampo-kotów, kocio-cążków do paznokci? Hm?
Fleur pisze:proponuję, żeby te 3 fanty, które licytujesz, zakończyć wcześniej, tj w sobotę o 15:00? wtedy w poniedziałek powinien dojść przelew i wysłałabym priorytetem poniedziałek-wtorek, co Ty na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości