jessi74 pisze:ja poproszę brązową, może jest opcja kup teraz i dzisiaj bym odebrała? mój Mietek niebawem może zostanie kotem wychodzącymwięc obróżka konieczna
O jejku nie zdążyłam przeczyać

Moderator: Moderatorzy
jessi74 pisze:ja poproszę brązową, może jest opcja kup teraz i dzisiaj bym odebrała? mój Mietek niebawem może zostanie kotem wychodzącymwięc obróżka konieczna
michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:ja poproszę brązową, może jest opcja kup teraz i dzisiaj bym odebrała? mój Mietek niebawem może zostanie kotem wychodzącymwięc obróżka konieczna
O jejku nie zdążyłam przeczyaćodbierzesz przy okazji przekazania rzeczy na bazarek
a tymczasem zaczynam licytację tudzież jak w przypadku poprzedniego zakupu cena KT po 8 zł
jak wolisz?
jessi74 pisze:michalinadzordz pisze:jessi74 pisze:ja poproszę brązową, może jest opcja kup teraz i dzisiaj bym odebrała? mój Mietek niebawem może zostanie kotem wychodzącymwięc obróżka konieczna
O jejku nie zdążyłam przeczyaćodbierzesz przy okazji przekazania rzeczy na bazarek
a tymczasem zaczynam licytację tudzież jak w przypadku poprzedniego zakupu cena KT po 8 zł
jak wolisz?
opcję kup teraz i odbiorę faktycznie, przy przekazaniu fantów
Astaroth86 pisze:Moja mała kitka na obróżkę zareagowała dwojaki. Gdy ja zobaczyła popędziła do niej ile sił i zaczęła obwąchiwać, bawić się dzwoneczkiem itp. Ale gdy tylko ją jej założyliśmy zaczął się szał ogona...Próbowała ją zerwać, biegała jak opętana, a jednocześnie chciała się pobawić dzwoneczkiem. I sama ja sobie zdjęła. Na razie się oswaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości