Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 05, 2011 19:55 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Do mnie przesyłka jeszcze nie dotarła :(
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Pt maja 06, 2011 20:08 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Nie wiem dlaczego. Wysylalam w Wielka Sobote 4 listy. Tylko do Ciebie nie dotarla. A bylas na poczcie zapytac?
magdajedral

Post » Pt maja 06, 2011 20:25 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

8O 8O 8O Przepraszam, a od kiedy to trzeba chodzić na pocztę się dopytywać, jak nawet nie wiem jaką przesyłką (poleconą czy zwykłą) zostało przez Ciebie wysłane? :oops: Ja na razie napisałam, że jeszcze nie doszło, a po 14 - tu dniach masz obowiązek reklamować na swojej poczcie. Dzisiaj też przesyłki nie było :mrgreen:

- Władysław Bartoszewski
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Post » Pt maja 06, 2011 21:05 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Ja tylko zapytalam czy moze bylas i bardzo za to przepraszam jesli Ciebie urazilam. Nie znam swoich praw w zwiazku z reklamacjami na poczcie gdyz nie jestem tam zbyt czestym gosciem a poza tym list byl zwykly i nie mam dowodu nadania. Jak dotad nie musialam nic reklamowac na PP. Jesli przesylka nie dojdzie do konca nastepnego tygodnia oddam Tobie pieniadze bo na poczcie to chyba nic nie zdzialam bez dowodu nadania.
magdajedral

Post » Pt maja 06, 2011 21:34 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

magdajedral pisze:Ja tylko zapytalam czy moze bylas i bardzo za to przepraszam jesli Ciebie urazilam. Nie znam swoich praw w zwiazku z reklamacjami na poczcie gdyz nie jestem tam zbyt czestym gosciem a poza tym list byl zwykly i nie mam dowodu nadania. Jak dotad nie musialam nic reklamowac na PP. Jesli przesylka nie dojdzie do konca nastepnego tygodnia oddam Tobie pieniadze bo na poczcie to chyba nic nie zdzialam bez dowodu nadania.

A szkoda :(

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Pt maja 06, 2011 21:50 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Gdy ja kupuje na bazarkach tez otrzymuje listy zwykle bo tak jest po prostu taniej. I liczy sie kazda zlotowka dla kotow. Takie jest moje zdanie.

Niestety nie mam trzeciego pendrive wiec tak jak napisalam zwroce pieniadze ze swojej kieszeni.
magdajedral

Post » Czw maja 12, 2011 8:31 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Czekam na przesyłkę.

tola1976

Od: Czw wrz 09, 2010 17:30

Post » Czw maja 12, 2011 14:13 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

tola1976 pisze:Czekam na przesyłkę.

Ja też czekam i nie wiem, czy się doczekam. I nic z tego nie rozumiem 8O .
Pierwszy raz mam taką sytuację, że fant nie dotarł do mnie :( . A teraz jak jeszcze Ty napisałaś, to mam wrażenie, że Wa-wa dla Magdy jest pechowa.

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Czw maja 12, 2011 15:20 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Nie wiem o co Tobie chodzi i mam dziwne wrażenie, że zaczynasz mnie obrażać, ale pozostawię to bez komentarza. Paczkę do Ciebie wysłałam. Powtórzę jeśli nie doczytałaś - jeśli nie dojdzie do Ciebie do jutra to oddam Ci pieniądze. I tyle. Przyznaję, mój błąd, że nie nadałam przesyłki z potwierdzeniem nadania.
A co do przesyłki do Tola1976 - chyba Tobie nie muszę się tłumaczyć z przesyłek do innych osób.
magdajedral

Post » Czw maja 12, 2011 16:51 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

magdajedral pisze:Nie wiem o co Tobie chodzi i mam dziwne wrażenie, że zaczynasz mnie obrażać, ale pozostawię to bez komentarza. Paczkę do Ciebie wysłałam. Powtórzę jeśli nie doczytałaś - jeśli nie dojdzie do Ciebie do jutra to oddam Ci pieniądze. I tyle. Przyznaję, mój błąd, że nie nadałam przesyłki z potwierdzeniem nadania.
A co do przesyłki do Tola1976 - chyba Tobie nie muszę się tłumaczyć z przesyłek do innych osób.

Czy możesz mi zacytować zdanie, czy choćby część zdania w którym jakoby zaczynam Cię obrażać? Absolutnie nie jest moim zamiarem obrażanie kogokolwiek a zwłaszcza Ciebie. Po prostu stwierdziłam fakt, że wysyłka fantów do stolicy jest dla Ciebie pechowa i to wszystko, i nie dopisuj do tego żadnej ideologii.

Nie żądałam i nie żądam Twojego tłumaczenia się z przesyłek do innych osób. To jest li tylko i wyłącznie Twoja interpretacja! Nie schlebiaj sobie.

Poza tym to Ty przyjęłaś postawę zaczepno - obronną i to ja mogę czuć się obrażona. To tyle z mojej strony!

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Pt maja 13, 2011 6:36 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

Dostała PW ze przesyłka nadana. Jak tylko dostane to napiszę.

tola1976

Post » Pt maja 13, 2011 7:59 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

cyt ... to mam wrażenie, że Wa-wa dla Magdy jest pechowa.[/quote]

a ja mam zupełnie inne wrażenie- Magda bardzo dba o to aby oddać każdemu co jego
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt maja 13, 2011 13:46 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

To, że moja przesyłka jeszcze nie dotarła, to w znacznym stopniu moja wina. Zagubiłam sie troche i z opóźnieniem zrobiłam przelew.

tola1976

Post » Pt maja 13, 2011 14:25 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

.... no i ja wysłałam ją z małym opóźnieniem.... :oops: ale mam potwierdzenie nadania. Uczę się na błędach :)
magdajedral

Post » Pt maja 13, 2011 14:38 Re: Bazarek ku pomocy kotom onkologicznym II - zapraszamy!!!

tola1976 pisze:To, że moja przesyłka jeszcze nie dotarła, to w znacznym stopniu moja wina. Zagubiłam sie
troche i z opóźnieniem zrobiłam przelew.

No to zmienia postać rzeczy.

JolaJ pisze:cyt ... to mam wrażenie, że Wa-wa dla Magdy jest pechowa.

a ja mam zupełnie inne wrażenie- Magda bardzo dba o to aby oddać każdemu co jego

Absolutnie nie neguję tego co napisałaś. Magda ma nawet u mnie wielki plus za to, że chce wyjść z tego z "twarzą".

No to po wyjaśnieniu tola1976 wygląda na to, że tylko mnie dotknął pech :oops:
Ja wolałabym dopłacić do listu poleconego żeby tylko mieć wylicytowany przedmiot. A tak to wyszło jak wyszło.
Może za jakiś czas Poczta Polska dopatrzy się, że ma dla mnie zaległą przesyłkę :?:

Przesyłka do mnie niestety jeszcze nie dotarła :oops:

- Władysław Bartoszewski

mamut

[poprzednia][następna]