JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 22:00 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

key_west pisze:
welina pisze: I jeden dzień dłużej,bo na Zaciszu ciemno :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: ktoś tu zna się na rzeczy :piwa:

Sieeeeeeeeee wie :mrgreen: :piwa:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro mar 16, 2011 22:11 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

Podobno zielony przynosi szczęście.Poproszę nr.6 za 6 zł :mrgreen:

welina

Post » Śro mar 16, 2011 22:56 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

3-za 30 jeśli można :D
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Śro mar 16, 2011 22:59 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

welina pisze:
key_west pisze:
welina pisze: I jeden dzień dłużej,bo na Zaciszu ciemno :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: ktoś tu zna się na rzeczy :piwa:

Sieeeeeeeeee wie :mrgreen: :piwa:

no ja widze, że koleżanki tu sobie nieźle poczynają pod moją nieobecność :ryk:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Śro mar 16, 2011 23:02 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

welina pisze:Podobno zielony przynosi szczęście.Poproszę nr.6 za 6 zł :mrgreen:

wagony szczęścia! całe tabuny wręcz 8)

Dunia pisze:3-za 30 jeśli można :D

Witam Szanowną Panią - oczywiście, że można :mrgreen:

Magis

Post » Śro mar 16, 2011 23:51 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

Magis pisze:Witam Szanowną Panią - oczywiście, że można :mrgreen:

ups
przepraszam za ten towarzyski nietakt :oops: :oops: :oops: i brak przywitałki i w ogóle całego wersalu :mrgreen:
na usprawiedliwienie mam tylko to, ze mnie oczarowało, mowę, znaczy ten..no..klawiaturę odebrało, zablokowało znaczy i tak z grubej rury od razu w kolejkę stanęłam :oops:
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Śro mar 16, 2011 23:56 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

no skoro szczęście to numer 6 za 10 zł poproszę
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw mar 17, 2011 0:34 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

lanua pisze:

no skoro szczęście to numer 6 za 10 zł poproszę

Widać nie dla mnie pisane,bo nawet mnie nie odhaczono :ryk: Jak nie zasnę tej nocy będzie to winą właścicielki bazarku - zatem uważaj waćpanno magis na jutrzejsze moje humorki :mrgreen: :spin2: :spin2: :spin2:

welina

Post » Czw mar 17, 2011 10:40 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

Dzień dobry wszystkim! Ukłony no może nie poranne ale przedpołudniowe - wczoraj mi ktoś bateryjkę odłączył i padłam. Ale dziś... już pędzęObrazek, zapisuję, uaktualniam i nanoszę poprawki wylicytowane przez nocnych marków :mrgreen:

Dunia pisze:
Magis pisze:Witam Szanowną Panią - oczywiście, że można :mrgreen:

ups
przepraszam za ten towarzyski nietakt :oops: :oops: :oops: i brak przywitałki i w ogóle całego wersalu :mrgreen:
na usprawiedliwienie mam tylko to, ze mnie oczarowało, mowę, znaczy ten..no..klawiaturę odebrało, zablokowało znaczy i tak z grubej rury od razu w kolejkę stanęłam :oops:

:ryk: po naradzie z kotsonami uznane zostało iż wybaczamy Ci brak wersalu. Mamy jednakże nadzieję, iż będziesz dzielnie walczyć w kolejce i nie ulękniesz się czających się w mrokach i wyglądających zza węgła konkurentek 8)

welina pisze:Widać nie dla mnie pisane,bo nawet mnie nie odhaczono :ryk: Jak nie zasnę tej nocy będzie to winą właścicielki bazarku - zatem uważaj waćpanno magis na jutrzejsze moje humorki :mrgreen: :spin2: :spin2: :spin2:

welina, Ty mnie nie stresuj bo się w sobie zamknę i kto bazar otworzy jutro? hę? :mrgreen:

Magis

Post » Czw mar 17, 2011 11:15 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

magis Daj cynk to przyjadę :mrgreen: .Do Poznania nie daleko.Wsiąść do pociągu byle jakiego................... :dance: :dance2:

Mam nadzieję,że moich fantów nikt nie ruszy,bo już porozdzielałam komu co na prezent :lol:

welina

Post » Czw mar 17, 2011 13:15 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

welina pisze:magis Daj cynk to przyjadę :mrgreen: .Do Poznania nie daleko.Wsiąść do pociągu byle jakiego................... :dance: :dance2:

Mam nadzieję,że moich fantów nikt nie ruszy,bo już porozdzielałam komu co na prezent :lol:

welina, jak Ty wsiądziesz do bylejakiego to zajedziesz niewiadomogdzie :ryk:
a co do fantów to ja jednak mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś ruch w interesie 8)

Magis

Post » Czw mar 17, 2011 13:27 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

Magis pisze:
welina pisze:magis Daj cynk to przyjadę :mrgreen: .Do Poznania nie daleko.Wsiąść do pociągu byle jakiego................... :dance: :dance2:

welina, jak Ty wsiądziesz do bylejakiego to zajedziesz niewiadomogdzie :ryk:
a co do fantów to ja jednak mam nadzieję, że będzie jeszcze jakiś ruch w interesie 8)

Wsiądę do tego na Poznań ino se tak śpiewam :mrgreen:
Oczywiście musi być ruch w interesie-idzie przecież na zwierzaki.Chyba że zrobią mi wstyd dziewczyny z Warszawy i wymiękną :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Czw mar 17, 2011 19:18 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

welina pisze:Oczywiście musi być ruch w interesie-idzie przecież na zwierzaki.Chyba że zrobią mi wstyd dziewczyny z Warszawy i wymiękną :ryk: :ryk: :ryk:

dziewczyny, nie wymiękać :mrgreen:

Magis

Post » Czw mar 17, 2011 23:34 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

zapraszam na nocne zakupy :mrgreen:

Magis

Post » Czw mar 17, 2011 23:42 Re: JUBILER! bursztyny i nie tylko! od 1 zł - dla P. Basi

Magis pisze:zapraszam na nocne zakupy :mrgreen:

Gdzie do TESKO :mrgreen: :piwa:

welina

[poprzednia][następna]