mamaGiny pisze:dla mnie naszyjnik nr 3
Gosieńko, dziękuję, zaznaczyłam

mamaGiny pisze:dla mnie naszyjnik nr 3
mamaGiny pisze:hop z rana
Helvti pisze:Gosiu, wplacilam wlasnie 10 zl, z mysla, ze moze wyslesz obie przesylki na raz, ale daj znac, jesli wysylasz osobno, to doplace 5 zl za przesylke
Helvti pisze:No to sie ciesze. No i zycze milego poniedzialku
Edit: Literowka
Helvti pisze:Gosiu, wplacilam wlasnie 10 zl, z mysla, ze moze wyslesz obie przesylki na raz, ale daj znac, jesli wysylasz osobno, to doplace 5 zl za przesylke
moena pisze:Witaj.
Ja jak zwykle spóźniona.![]()
![]()
Ale koty załatwiły mi kompa. Ale mam wspaniałą sąsiadkę, pożyczyła mi swojego lapt, abym się nie nudziła w szpitalu. Opiekuje się również moją słodką gromadką.
Jeżeli jest jeszcze taka możliwość to poproszę obie wersje kolczyków o nr 19. Szczególnie zależy mi na żółtych.![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie.
Ps. Jeżeli jeszcze nie wysłałaś poprzedniego zamówienia, to może być razem. Poczekam. Teraz i tak nie będę ich nosiła
Helvti pisze:Helvti pisze:Gosiu, wplacilam wlasnie 10 zl, z mysla, ze moze wyslesz obie przesylki na raz, ale daj znac, jesli wysylasz osobno, to doplace 5 zl za przesylke
Qurcze blade, przecie zamowilam dwie pary, to chyba powinnam za DWIE zaplacic c'nie? No to wlasnie doplacilam nastepne 10 zl.
Ale glowa, ale glowa...
vip0 pisze:moena pisze:Witaj.
Ja jak zwykle spóźniona.![]()
![]()
Ale koty załatwiły mi kompa. Ale mam wspaniałą sąsiadkę, pożyczyła mi swojego lapt, abym się nie nudziła w szpitalu. Opiekuje się również moją słodką gromadką.
Jeżeli jest jeszcze taka możliwość to poproszę obie wersje kolczyków o nr 19. Szczególnie zależy mi na żółtych.![]()
![]()
Pozdrawiam serdecznie.
Ps. Jeżeli jeszcze nie wysłałaś poprzedniego zamówienia, to może być razem. Poczekam. Teraz i tak nie będę ich nosiła
Elu, no to klops, bo Ala kupiła wcześniej.
A niestety nie mam już fimo...
Ale sie porobilo...
Tak czy siak zobaczę, co sie da zrobić, może jeszcze coś wygrzebię.
Jeśli nie, to zamówienie pójdzie dziś, razem ze wszystkimi.
Życzę Ci zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka.
puszatek pisze:bardzo mi się podoba 35, szczególnie zapięcie tego drugiego![]()
lubię kolczyki krótkie, z dobrym zapięciem bo ostatnio zgubiłam 2 pary pamiątkowych
nie lubię zdejmować na noc![]()
będziesz cuś miałabo moja Iza codziennie się przebiera i kolczyki zakłada do koloru bluzki i zdejmuje na noc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości