Gratulacje dla zwycięzców konkursu...
Bundzio dziękuje za głosy, bo nie spodziewał się żadnego...teraz czeka już tylko na domek.
Moderator: Moderatorzy
ilgatto pisze:Gratulacje dla zwycięzców konkursu...
Bundzio dziękuje za głosy, bo nie spodziewał się żadnego...teraz czeka już tylko na domek.
MIKUŚ pisze:A materacyk który wygrał MIŚ oddaje jak prawdziwy dżentelmen Miss Lili od Vegi013.![]()
vega013 pisze:Misiu Kochany, jesteś najfajniejszym koteczkiem na świecie i dlatego łapię Ci obiema łapeczkami i robię lizu, lizu, lizu, bo Duża mówi, że moje lizu jest najsłodsze na świecie. Już powiedziałam Dużej, żeby materacyk od Ciebie umieściła na moim ulubionym, słonecznym parapecie, bo najbardziej lubię się tam wygrzewać. Bardzo Ci dziękuję, śliczny Misiu.
Lili przeszczęśliwa
[/color][/b]
MIKUŚ pisze:vega013 pisze:Misiu Kochany, jesteś najfajniejszym koteczkiem na świecie i dlatego łapię Ci obiema łapeczkami i robię lizu, lizu, lizu, bo Duża mówi, że moje lizu jest najsłodsze na świecie. Już powiedziałam Dużej, żeby materacyk od Ciebie umieściła na moim ulubionym, słonecznym parapecie, bo najbardziej lubię się tam wygrzewać. Bardzo Ci dziękuję, śliczny Misiu.
Lili przeszczęśliwa
[/color][/b]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MIŚ
zabers pisze:
edit: nagrodę Glusia sama wystawię na bazarku i jeśli coś się uzbiera - podzielę na pół i wyślę wskazanym przez zwycięzców odbiorcom.
MIKUŚ pisze:Dopiero teraz się dowiedziałam SZOOOOKKKKKKKKK!!!!!!!!!11
Bardzo dziękujemy każdemu kto oddał głos na Pana MISIA.
Nie wierzę, mój pampers został Misterem![]()
![]()
![]()
Kocham Łobuza, ale MIŚ MA MARZENIE!!!
Wiecie jakie?
MIŚ PRAGNIE MIEĆ SWÓJ DOM!!!
U mnie mieszka w domu tymczasowym, póki co niestety wciąż szukamy dla niego odpowiedzialnego i kochającego domu. Ludzi którzy będą traktować go iście po królewsku, w końcu został dziś MISTEREM
Szczególne podziękowania dla mar_tiki - to Ona foci Nasze kociaste.
vega013 pisze:Bardzo dziękuję za głosiki na mnie. Czuję się szczęśliwa i zaszczycona takim wyróżnieniem. Razem ze mną startowało w kotkursie dużo kocich piękności i wszystkie wygrały to, co najważniejsze - wygrały życie i miłość. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję.
Uzgodniłam z Pancusiem, że jeżeli wygram, to beneficjentką będzie Ciocia Ania Rylska i uprzejmie proszę o wysłanie Jej mojej połowy uzbieranych pieniążków.
Wasza Lili - wdzięczna i szczęśliwa
Kicia.Yoda pisze:Lilus, GRATULACJE! Dlugich latek zycia pod opieka Twoich Duzych !
Gratulacje rowniez dla MiskaMutki, Glusia, Sofisi, Kacpra i dla kazdego kociambra bioracego udzial w wyborach. Tak trzymac futra!
jasdor pisze:MIKUŚ w imieniu "Świętej Trójcy" baaaardze serdecznie dziekuję, bo to poniekąd moje koty![]()
Nie mają jeszcze imion, ale w swoim króciutkim życiu przeszły już aż nadto cierpienia.
Trojaczki nawet nie wiedzą, jakie szczęście ich spotkało. Miały umrzeć we wsiowej stodole![]()
Ta ma niedowład łapek, brak czucia, ale szansa jest, jest starsza od pozostałych, kotka ją przyjęła do wykarmienia, choc to nie jej dziecko rodzone
Trzeci miał być najmniej chory, ale sie okazuje, że po otwarciu oczek, tych oczek chyba nie ma wcale
A tutaj jest wątek kociaków -> viewtopic.php?f=1&t=143548 zapraszam
joshua_ada pisze:Gratuluję wszystkim kotom. To, że mają opiekę, dom, czułe ręce, pielęgnację; to, że ktoś je zauważył, ba, wstawił tu super zdjęcia - to jest ta wspaniała wygrana! Życiowa!![]()
A konkurs to wisienka na tym torcie. Słodka wisienka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości