... o kurna Olek, Delto!

... sorry za to przekleństwo, ale to od Maćka tak się nauczyłem
no bo czego można się spodziewać po kocie, który ma nazwisko Kręciproch?
ja to przynajmniej mam hrabiowskie, bo jestem herbu Microsporum Canis
Twój Czaruś
Moderator: Moderatorzy
ewa_mrau pisze: czy udało się te największe kocie rozwarcia zamknąć bez większego uszczerbku... na urodzie?[/i]
... mry!
katarzyna1207 pisze:ewa_mrau pisze: czy udało się te największe kocie rozwarcia zamknąć bez większego uszczerbku... na urodzie?[/i]
... mry!
Jeżeli pytasz o rozwarcie Miszczunia ...to on był i jest ...hm... urodziwy inaczej![]()
![]()
edit: kot w poprzednim poście to nie jest Miszczunio ...
ewa_mrau pisze:1. katarzyno1207, co to znaczy, że Miszczunio jest urodziwy inaczej?
katarzyna1207 pisze:ewa_mrau pisze:1. katarzyno1207, co to znaczy, że Miszczunio jest urodziwy inaczej?
A bo Miszczunio zanim trafił do schronu, to prawdopodobnie "przekręcił się" przez jakieś urządzenie mechaniczne (być może silnik samochodu), w efekcie ma urwaną część ogonka, a to co zostało było złamane w 3 miejscach i krzywo się zrosło, ma zmiażdżoną przednią łapkę (stópkę - taka rozklapana jest), tylne nogi jakoś mu w iksa się rozjeżdżają, ma duże łyse placki - skóra razem z sierścią była tak jakby ścięta z kota (zagoiło się, ale futro już nie odrosło), no i ma przepięknyszczerbaty uśmiech ...
Na zdjęciach widać ten krzywy ogonek i szczerbatą paszczękę ...
isabell36 pisze:to ja bym poprosiła taki z serduszkiem
ale mam wyrzuty sumienia - tak Cię ręce bolą![]()
mogę czekać ile będzie trzeba ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości