Moderator: Moderatorzy
Anna G-R pisze:Kotgral dorzuc /jak mozesz/czapeczke i powoedz za ile to dorzucim i bedzie??????
Tweety pisze:katgral pisze:AHA Z OSOBAMI Z KRAKOWA OCZYWIŚCIE CHĘTNIE SPOTKAM SIE OSOBIŚCIETWEETY rozumiem że Ty sama przekażesz pieniążki gdzie trzeba
Kasia
zgadzam się z chęcią na jedno i drugie.
Drżyjcie zmarszczki, katgral nadciąga z orężem
katgral pisze:nadciaga nadciąga jak dozyjekosmarny dzień w pracy!!!
odezwę się jutro tel żeby się umówićjak się nie odezwe znaczy że nie żyje i wszystkie paczki bedzie przekazywał Marcin po moim pogrzebie :/
katgral pisze:Tweety chrzanc kwiatay, wpłac na kociastea co do wycyckania to...... trudno zawsze musi byc ten pierwszy raz
a tak powaznie to jutro dzwonię i jakos się umawiamy i zgrywamy w czasie i przestrzeni (chociaz z tym czasem gorzej:/)
Anna G-R co z czapeczką?zgadzasz się na to co napisałam?? co z umówieniem się?? plan środowy aktualny?? :arolina przychodzi po torbe z lekami + cacharela + czapeczkę a w zamian zostawia 36 zł w kopercie, które ja wpłacam kosmo_shiva??)
niech ktoś mi odpowiebo się taka samotna czuję
Tweety pisze:katgral pisze:Tweety chrzanc kwiatay, wpłac na kociastea co do wycyckania to...... trudno zawsze musi byc ten pierwszy raz
a tak powaznie to jutro dzwonię i jakos się umawiamy i zgrywamy w czasie i przestrzeni (chociaz z tym czasem gorzej:/)
Anna G-R co z czapeczką?zgadzasz się na to co napisałam?? co z umówieniem się?? plan środowy aktualny?? :arolina przychodzi po torbe z lekami + cacharela + czapeczkę a w zamian zostawia 36 zł w kopercie, które ja wpłacam kosmo_shiva??)
odpowiadam Ci
katgral pisze:Tweety pisze:katgral pisze:Tweety chrzanc kwiatay, wpłac na kociastea co do wycyckania to...... trudno zawsze musi byc ten pierwszy raz
odpowiadam Ci
Tweety wiedziałam że na Ciebie mogę liczyc
Idę spac bo wczorajszej nocy.....................goniłam nietoperze, który wleciał o 3 nad ranem do sypialni!!!!tzn marcin gonił, bo ja z dwoma kotami pod pachami biegałam o 3 nad ranem po mieszkaniu krzycząc o BOZZZZEEEE, koty nawet nie miauknęły z przerażenia, nietoperz syczał .........................generalnie...........................straaaaaaaszna noc była :/
Dunia pisze:Dunia dała ciała na całej linii![]()
![]()
![]()
wybyła i nie miała dostępu do netu
zapomniała zabrać wypełniony przekaz
wyśle dziś-jutro
bardzo przeprasza
i sie mocno wstydzi![]()
![]()
Dunia pisze:kasa pooooszłaaaa
o 12.55
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości