POrtret twojego pupilka na zamówie ZAWIESZAM!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 10, 2008 17:55

W góre!

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Wto mar 11, 2008 14:10

naprawde warto skorzystac ze zdolności naszej mlodej artystki.... :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro mar 12, 2008 19:40

No to ja bym bardzo poprosila - na razie pierwszego paskude - bo jego zdjecie mam ladne a inne musze dofoci - ewentualnie - ale "paskudof" mam 9 wiec sie troche pomeczysz - a nikt nie moze byc poszkodowany :)
Gdzie moge przeslac zdjecie ? Moze zdjecia ? 4 psy 5 kotow sie bedzie rysowac :)

ewa.pik

Od: Wto maja 18, 2004 20:09

Post » Śro mar 12, 2008 21:45

[b]Ewa-pik - ale ssuuper to sie napracuje:P

zdjęcia poprosze na e-mail: little_emi@o2.pl

najlepiej zeby były profilkowe;P jak nei masz to moge narysować przodem. Aha, od dzisiaj rysuje tylko ołówkami bo pastele pożarły mi psy :( Juz co fakt zamówiłam drugie ale musze na nie poczekać :roll:

A to najnowszy rysunek - kotka Lusia, już za TM
Obrazek

bulefka

Post » Śro mar 12, 2008 23:13

Nioo zamow duzyyy zestaw bo ja pewnie bede sie dopraszac i o olowkowe i o pastelowe - scian mam duzo :wink: zaraz wysle zdjecia i wybierze zdjecie z ktorego twoim zdaniem wyjdzie najlepszy rysunek - aaaa i mam pytanie w duzej rozdzielczosci czy nie musi byc ?

ewa.pik

Post » Czw mar 13, 2008 7:21

ewa.pik pisze:Nioo zamow duzyyy zestaw bo ja pewnie bede sie dopraszac i o olowkowe i o pastelowe - scian mam duzo :wink: zaraz wysle zdjecia i wybierze zdjecie z ktorego twoim zdaniem wyjdzie najlepszy rysunek - aaaa i mam pytanie w duzej rozdzielczosci czy nie musi byc ?

No dobrze by było zeby był w większej rozdzielczości.

bulefka

Post » Czw mar 13, 2008 7:52

Własnie dostałam zdjęcie twojego kotka syjamskiego - ale piękny :1luvu:
Dzisiaj bede rysowała dla Bellavity jej kotka, to w weekend zaczne twoje potworki rysować:)
Powysyłaj mi tylko koniecznie ich zdjecie, narazie porobie w ołówku;)

bulefka

Post » Czw mar 13, 2008 9:25

oki spokojnie sie nie spiesz - ściany pod obrazki sie dopiero maluja :) powysylam pozostale potfory.

ewa.pik

Post » Czw mar 13, 2008 9:32

ołki połki to czekam na kolejne fotki^^

bulefka

Post » Nie mar 16, 2008 10:40

Bellavita - jednak bardzo prosiłabym Cię o wieksze zdjecie bo z tego małego trudno narysować:)
Oczywiscie poczekam jak bedzie trzeba, ale narazie zajme sie rysowaniem Syjama Ewy.pik
:lol:

bulefka

Post » Pon mar 17, 2008 15:37

hmm z tego powodu ze bellavita sie nie odzywa zaczynam dzisiaj rysować Syjamka dla Ewy:)
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Post » Pon mar 17, 2008 17:20

butefka - ja mam do ciebie ogromną prośbę - gdybym się nie pokazywała a byłą ci niezbędna - napisz do mnie maila albo napisz sms - wysyłam ci numer telefonu na priv - ja trochę się ostatnio nie ogarniam - jestem w trakcie przeprowadzek i w dodatku weekendy w ogóle spędzam w innym mieście i czasem zwyczajnie zapominam o czymś.
Byłabym spokojniesza gdybym mogła wysłać kaskę nawet zaliczkowo na rysunki - np. 100 dla Ciebie a 100 dla tej bidulki pod opieką Kaśki
http://www.allegro.pl/item326713881_fry ... kota_.html
rysunków będzie sporo - więc na bank zagospodarujemy i więcej kaski.

ewa.pik

Post » Pon mar 17, 2008 20:32

ewa.pik pisze:butefka - ja mam do ciebie ogromną prośbę - gdybym się nie pokazywała a byłą ci niezbędna - napisz do mnie maila albo napisz sms - wysyłam ci numer telefonu na priv - ja trochę się ostatnio nie ogarniam - jestem w trakcie przeprowadzek i w dodatku weekendy w ogóle spędzam w innym mieście i czasem zwyczajnie zapominam o czymś.
Byłabym spokojniesza gdybym mogła wysłać kaskę nawet zaliczkowo na rysunki - np. 100 dla Ciebie a 100 dla tej bidulki pod opieką Kaśki
http://www.allegro.pl/item326713881_fry ... kota_.html
rysunków będzie sporo - więc na bank zagospodarujemy i więcej kaski.

Jasne to ja wsle Ci na PW swoj nr konta, ja juz zrobilam szkic twojego syjamka, jutro jak naladuje sie aparat to Ci wysle szkic na maila i powiesz czy rysowac dalej czy zaczac od nowa. Buziaki!

bulefka

Post » Pon mar 17, 2008 23:28

bulefka pisze:Bellavita - jednak bardzo prosiłabym Cię o wieksze zdjecie bo z tego małego trudno narysować:)
Oczywiscie poczekam jak bedzie trzeba, ale narazie zajme sie rysowaniem Syjama Ewy.pik

Bulefka, nie musisz pisac do mnie pogrubionym drukiem... nie musisz krzyczec.... nie mialam internetu przez kilka dni i wierz mi, nie bylam zadowolona z tego powodu.

Zrobie wieksze zdjecie, jak tylko bede miala okazje.
Na razie kotek bedzie mial badania, bo ma podejrzenia o bialaczke, wiec jakos zdjecia mi zupelnie nie w glowie....

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Wto mar 18, 2008 12:28

bellavita pisze:
bulefka pisze:Bellavita - jednak bardzo prosiłabym Cię o wieksze zdjecie bo z tego małego trudno narysować:)

Bulefka, nie musisz pisac do mnie pogrubionym drukiem... nie musisz krzyczec.... nie mialam internetu przez kilka dni i wierz mi, nie bylam zadowolona z tego powodu.

Zrobie wieksze zdjecie, jak tylko bede miala okazje.
Na razie kotek bedzie mial badania, bo ma podejrzenia o bialaczke, wiec jakos zdjecia mi zupelnie nie w glowie....

Alez moja kochana ja nei krzycze, ja na kazdym forum pisz epogrybiona czcionka - przyzwyczaiłam sie.

Zdrówka dla koteczka i pozdrowionak dla ciebie:) 3maj sie!

bulefka

[poprzednia][następna]