KONIEC damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro lis 25, 2015 16:17 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Atta pisze:Poproszę: tunel (nr 11), pilniczek (nr9), miskę ceramiczną (nr7) I jeszcze sobie pooglądam ;) Może bedą jeszcze jakieś sweterki damskie czy coś?

Jakieś będą chyba, i coś pewnie też :) Może w nocy zdążę :roll:
Notuję tunel, pilniczek, miska z kotami.
Dziękuję bardzo :201494

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro lis 25, 2015 16:23 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

alessandra pisze:I prosze jeszcze nr 6 polar bardzo męski jasny XL oraz koszulke nr 4 biało-czarną póki Atta nie zakosi :lol:

Niom, to mam chałupę i w co sie odziać :mrgreen:

Czyli 10 - dom i 6 i 4 z męskch :)
Bardzo dziękuję :201494

alessandra pisze:
Atta pisze:
alessandra pisze:I prosze jeszcze nr 6 polar bardzo męski jasny XL oraz koszulke nr 4 biało-czarną póki Atta nie zakosi :lol:

Niom, to mam chałupę i w co sie odziać :mrgreen:

Szanowna Koleżanka niech pisze z jakiej kategorii wybiera te numerki, bo się powtarzają w każdym dziale te same :ryk:

Myślisz, że mogą mi dać po numerku ze wszystkich działów? 8O o..o

Ja bardzo chętnie z każdego działu... :mrgreen:

Nelly

Post » Śro lis 25, 2015 16:40 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

alessandra pisze::ok: :ryk:

Dopisałam do Twoich zakupów kamizelkę polarową wiśniową z PT :) Tak?

Nelly

Post » Śro lis 25, 2015 16:42 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Nelly pisze:

Aprosze bardzo dopisywać, byle nie kota :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro lis 25, 2015 17:00 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Chciałam dopytać czy aby nie tu był wystawiony różowy sweterek z kapturem? Bo ja tu trafiłam dziś za pośrednictwem koleżanki, co to ten sweterek sobie upatrzyła , ale mi się dostanie bo już go ni ma :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro lis 25, 2015 17:11 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Atta pisze:Chciałam dopytać czy aby nie tu był wystawiony różowy sweterek z kapturem? Bo ja tu trafiłam dziś za pośrednictwem koleżanki, co to ten sweterek sobie upatrzyła , ale mi się dostanie bo już go ni ma :mrgreen:

Jest jest! Tylko wycofałam bo nie było zainteresowania nim, widać zbyt szybko :)
To bardzo dziękuję bo rozumiem, że ma być ? Był za 3 zł. Fotkę Ci pokażę. Taka bawełniana sznurowa wełna. Nie mięciutki jak pisałam ale za to nie mechli się i nie zmienia kształtu :)

Nelly

Post » Śro lis 25, 2015 17:14 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

alessandra pisze:
Nelly pisze:

Aprosze bardzo dopisywać, byle nie kota :mrgreen:

A chętnie bym dopisała, chętnie :lol: nie wezmę za niego grosza a wręcz przeciwnie, dopłacę... :mrgreen:

Nelly

Post » Śro lis 25, 2015 18:06 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Nelly pisze:
Atta pisze:Chciałam dopytać czy aby nie tu był wystawiony różowy sweterek z kapturem? Bo ja tu trafiłam dziś za pośrednictwem koleżanki, co to ten sweterek sobie upatrzyła , ale mi się dostanie bo już go ni ma :mrgreen:

Jest jest! Tylko wycofałam bo nie było zainteresowania nim, widać zbyt szybko :)
To bardzo dziękuję bo rozumiem, że ma być ? Był za 3 zł. Fotkę Ci pokażę. Taka bawełniana sznurowa wełna. Nie mięciutki jak pisałam ale za to nie mechli się i nie zmienia kształtu :)

Ufff dzięki!! bo latam po tych bazarkach jak wariatką myśląc ,ze moze Ona pomyliła strony i żeby mi się tylko upiekło :ryk: wiec tak! tak! tak! musi być :mrgreen:

Atta

Post » Śro lis 25, 2015 22:00 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Atta pisze:
Nelly pisze:

Ufff dzięki!! bo latam po tych bazarkach jak wariatką myśląc ,ze moze Ona pomyliła strony i żeby mi się tylko upiekło :ryk: wiec tak! tak! tak! musi być :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
To ten :)
Czyli dopisuję do rzeczy.
Ostatnio edytowano Czw lis 26, 2015 12:39 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Post » Czw lis 26, 2015 11:02 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

melduje, że paczka dotarła
RE-WE-LA-CJA :1luvu:
wszystko super, dzięki wielkie :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Czw lis 26, 2015 12:06 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Moja paczka też dzisiaj dotarła, dziękuję. Ciuchy świetne.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Czw lis 26, 2015 12:28 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

aleusha pisze:Moja paczka też dzisiaj dotarła, dziękuję. Ciuchy świetne.

Dzięki za wiadomość :)
Ostatnio edytowano Czw lis 26, 2015 12:32 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Post » Czw lis 26, 2015 12:28 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

cytryna pisze:melduje, że paczka dotarła
RE-WE-LA-CJA :1luvu:
wszystko super, dzięki wielkie :D

To się cieszę :)
Dzięki za wiadomość :)

Nelly

Post » Czw lis 26, 2015 15:16 Re: Dokładane- damskie, męskie, dziecięce, różności i inne

Koleżanka zadowolona jak nie wiem co ;) Z tej radości jeszcze welura nr 15 z damskich poprosi :mrgreen: A ja poproszę o podliczenie i namiary na konto.Odczekam jakby co się maiło pojawić jeszcze, a jutro wpłacam :D

Atta

[poprzednia][następna]