Moderator: Moderatorzy
czarno-czarni pisze:ojej jakie cuda
kocka pisze:co ja na to ??? mnie po prostu zatkało z wrażenia jakie super nagrody ,fajnie masz z Tulisiem że taki z niego czarnoksiężnik a mój kot baaardzo lubi tunele , bardzo ,bardzo sie ciesze i dziekuje jak nie wiem![]()
bede czekac na nastepne czarowanie na pewno
Tundra pisze:A my z Bestią będziemy poszerzać naszą wiedzę na temat pomarańczowego - tak żeśmy sobie wymyśliły, żeby jakieś emocje na koniec wprowadzić5 dyszek za orange
![]()
Jak nie nazbieramy w kieszeniach i zakamarkach, to będziemy korzystać z Tulinkowych propozycji odroczeniowych. Chyba, że nas ktoś przebije
alessandra pisze:Pomarańczową kule wylicytowała za 50zł Tundra![]()
![]()
abrakadabra hokus pokus i był tam jeszcze marokus zdaje się, o jest:
dla futerka ku radości wańka wstańka z cusiem na końcu wędki podarowana przez Jozi, materacyk do transporterka na sezon letni oraz zimowy -wersja zmienna, zależy co opiekun założy na materacyk , czyli dodatkowy przyodziewek materacykowy z faluszu a także kocyk w tym samym kolorze wyrobu ewar
mysza wielce atrakcyjna z kocimiętką i piórkami znanej firmy Duszek66
![]()
dla człowieka śliczny futeralik na telefon lub okulary hand made by Aia(przy okazji zapraszamy na cudeńka viewtopic.php?f=27&t=160182&start=165 ), krem z nagietkiem marki Yves Rocher dla pięknych rąk tudzież innych części ciała
, dla duchowego pokrzepienia nalewka cynamonowa mojego wyrobu
![]()
poza tym proponujemy poszerzenie stada o rudaska ,niekłopotliwy, a poszukujący domu, długopis dla Dużej do zapisywania złotych myślii dla futrzasto-człeczych odbiorców do poczytania na głos kotu,o tym jak ma być szczęśliwy
p.s. i laserek od Tulinka oraz kilka słów o tajemniczej mocy koloru pomarańczowego
kocka pisze:wlasnie paczke otworzylam i piekne rzeczy znalzlam ,Kminek cieszy sie z pudelkai siedzi w srodku choc ledwie sie miesci, tunel dostanie po zamknieciu sezonu balkonowego i dobrze bo tam ma taki sam i juz w stanie tragicznym wiec bedzie jak znalazl a ja sie ciesze z moich niespodzianek , dziekuje bardzo a tu przedstawiam mojego grubaska w tunelu ,tez pol slepaczek ale swietny mysliwy
Tundra pisze:
Mam jakieś takie dziwne wrażenie, że ci co mieli licytować i nie licytowali, bo coś tam, coś tam... zrobili wczoraj spektakularnez rozpaczy, jak Tulinek pokazał, co wyczarował
![]()
Mnie wczoraj życie wciągło podstępnie, zajrzałyśmy z Bestią dopiero dzisiaj i od rana cieszymy się jak dziecibośmy wiedziały, że będzie fajnie, ale nie że AŻ tak. Tulinku, jesteś mega fantastycznym czarodziejem
![]()
Kminku tunelowy machamy do Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 285 gości