Never pisze:mogę też w Twoim imieniu Cię przebić, jakby coWiecej nie mogę niestety
ok. powiedz 60 zł.
ja Cię przebiję na 65 zł.

Moderator: Moderatorzy
Never pisze:mogę też w Twoim imieniu Cię przebić, jakby coWiecej nie mogę niestety
Joanna KA pisze::mrgreen:
PRZEBIJAM NA 65 ZŁ.!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Jasmina pisze:Przepraszam, że tak nakrzyczałam - to było NA ŻARTY![]()
![]()
Joanna KA pisze:oj, chyba wygrałam tą licytację![]()
Puciolina jest moja![]()
naprawdę chciałabym ją oddać na kolejną licytację, ale uwierzcie dziewczyny i chłopaki, że nie mogę.
jestem zakochana w Puciolince od roku i perspektywa posiadania jej podobizny jest dla mnie zbyt kusząca. po prostu muszę ją mieć.
pewnie ktoś powie, że skoro taka zakochana w niej jestem, to powinnam ją zabrać ze schroniska. chciałam, rok temu, ale ona wtedy jeszcze mocno tłukąca wszystkich była, a ja mam już w domu takie jedno kocie indywiduum, które ciągle tłucze łapą... a teraz znowu nie mogę, bo moje stadko rodzinne się powiększyło o małego pulpeta, więc 4 kot, to już byłoby zbyt wiele szczęścia...
nie zmienia to faktu, że los Pucioliny bardzo leży mi na sercu...![]()
Ruru, daj namiary gdzie mam przelać pieniądze na Pućkę.
Joanna KA pisze:Ruru, tak sobie pomyślałam, że może zamiast wysyłać, to byśmy się w schronie umówiły, co?
daj znać kiedy będziesz, to ja podjadę i sobie Puciolinkę odbiorę i jednocześnie ją zobaczę na żywo![]()
no i my będziemy miały okazję się poznać![]()
to znaczy, najlepiej dla mnie byłoby w weekend, bo w tygodniu to ja z małym siedzę sama i nie mam za bardzo z kim go zostawić.
przelew pieniędzy zrobię na poniedziałek.
ruru pisze:ale suuuuper by było![]()
![]()
![]()
![]()
dam znać kiedy będę
pewnie niestety w ten łikend jeszcze nie będzie mnie w łodzi
chyba, że bym zdążyła w niedzielę
na pewno będę w przyszłym tygodniu
dam znać tak czy owak
Jasmina pisze: No i proszę - PRZEZNACZENIE
Grafika i człowiek spotkali się i już odtąd będą razem - HAPPY END
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości