Puffka indywidualna....
) i używają puffki jako świetnego miejsca na harce
W końcu wypełnienie tak fajnie szeleszczy 
Malgosia Wroc pisze:Moje jeszcze malusie (wiekiem nie wyglądemmają 4 miesiące wczoraj skończone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yasmin pisze:passa gratuluję pierwszej euro-transakcji![]()

Malgosia Wroc pisze:Moje jeszcze malusie (wiekiem nie wyglądemmają 4 miesiące wczoraj skończone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

passa pisze:Malgosia Wroc pisze:Moje jeszcze malusie (wiekiem nie wyglądemmają 4 miesiące wczoraj skończone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
O,Małgosia![]()
Już myślałam,że zapomniałaś o Puffkowie...Rzeczywiście pomysł z rozmiarem puffy się sprawdza,mieszczą się dwa dorastające koty i jeszcze plac zabaw![]()
Wszystkich niezorientowanych pragnę poinformować,że na tej puffce jest Ptyś i Balbinka - faworyci listopadowego konkursu na miss i mistera miau...Czyli ogólnie jest to zamówienie specjalne
Poza tym po prostu muszę się pochwalić,że właśnie sprzedałam pierwszą swoją puffkę zagramanicą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jodełkę. W eurach sprzedałam. Do Francyji jedzie![]()
![]()
teraz stałaś się międzynarodowa
Chrobotek od razu wiedział co i jak, wgramolił się i tak juz został
Potem zrobie zdjęcie. Sprawdzał tez czy opakowanie przesyłki nadaje sie do leżenia, niestety było mniej wygodne
michalinadzordz pisze:AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet mój maskotek się załapał na zdjęciu
justyna p pisze:TŻ też zachwycony, sam chciał sie kłaść, ale wybiłam mu to z głowy
michalinadzordz pisze:AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! I nawet mój maskotek się załapał na zdjęciu

[b]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości