Ś~f~b --- obrazy--- biżuteria -- dzisiaj zakończenie obrazów

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 10, 2011 21:22 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Lilaczek pisze:nr 1 (róże), 4 (maki) i 5 (rzeczka) za wywoławczą poproszę :) Piękne!

bARDYO DYIKUJEMZ YA OFERTZ

jASIEK MI YNOWU PRYESTAWIZ KLAWIATURE :evil:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lip 10, 2011 21:24 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Lilaczek pisze:nr 1 (róże), 4 (maki) i 5 (rzeczka) za wywoławczą poproszę :) Piękne!

Kamari, szykuj kolejne prace na bazarek :)
Jak widać więcej osób interesuje się miniaturkami, więc musisz ćwiczyć rękę do małych prac :lol:
Dzielny Jasiek! - uczy się pisać chłopak, od wrześnie do zerówki :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie lip 10, 2011 21:26 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

kamari pisze:

bARDYO DYIKUJEMZ YA OFERTZ

jASIEK MI YNOWU PRYESTAWIZ KLAWIATURE :evil:

Teraz tłumaczenie 8) :

Bardzo dziękujemy za oferty :1luvu:

Jasiek mi znowu przestawił klawiaturę :roll:

Lilaczek pisze:Miniaturka też piękna! Czy jest na sprzedaż?

Miniaturka jest na sprzedaż, chciałbym tylko żeby najpierw obejrzała ją Mgj, bo pod nią była malowana, a nie wiem, czy o coś takiego jej chodziło :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lip 10, 2011 21:28 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Willow_ pisze:

Kamari, szykuj kolejne prace na bazarek :)
Jak widać więcej osób interesuje się miniaturkami, więc musisz ćwiczyć rękę do małych prac :lol:
Dzielny Jasiek! - uczy się pisać chłopak, od wrześnie do zerówki :ryk:

Z Chłopaniem mają nową zabawę w chowanego - wokół laptopa :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lip 10, 2011 21:32 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Mam nadzieję, że będzie więcej miniaturek. Podoba mi się, ale cały czas myslę (ale to chyba nie jest wyłącznie moja przypadłość- "może następna będzie bardziej pasowała? ". To taka ciekawość nieznanego... Może lepiej jak juz powstanie kilka pokaż je naraz. Pozdrawiam

Edit. Dzięki, że o mnie pamiętałaś. Ale widzę i tak, że więcej chętnych. Ale jeśli to specjalnie dla mnie to mogę zacząć licytację (bo domyślam się, ze licytacja będzie?)
Ostatnio edytowano Nie lip 10, 2011 21:35 przez mgj, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Nie lip 10, 2011 21:34 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

mgj pisze:Mam nadzieję, że będzie więcej miniaturek. Podoba mi się, ale cały czas myslę (ale to chyba nie jest wyłącznie moja przypadłość- "może następna będzie bardziej pasowała? ". To taka ciekawość nieznanego... Może lepiej jak juz powstanie kilka pokaż je naraz. Pozdrawiam

:ok: będzie więcej :D :D :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie lip 10, 2011 21:38 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

A dla mojej mamy mógłby być jakiś kociasty. A wogóle to mój zachwyt dla twoich zdolności nie ma granic. Ja tylko chyba domek potrafię namalować, żeby było wiadomo co zacz.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Nie lip 10, 2011 23:14 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

mgj pisze: A dla mojej mamy mógłby być jakiś kociasty.

Myślę, że to dobry pomysł. Sama chętnie bym jeszcze coś zakupiła w niezbyt dużym formacie :cat3:
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Nie lip 10, 2011 23:24 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Jasiek :ok: :ok: :ok: :ryk: :ryk: :ryk:

PS Kamari - dawno temu, jak sie uczylam pisac na maszynie, to nam stawiali na klawiaturze kartonowe pudlo
zebysmy nie widzieli liter. Cos mi sie wydaje, ze by ci sie to bardzo przydalo :ryk: :ryk: :ryk:
Koty przestaly by robic "przestawianki" no ale ty nie widziala bys polowy ekranu :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
:1luvu:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Pon lip 11, 2011 9:26 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

O! Nowe obrazki!
Rozejrzę się :D
Obrazek
Mruczek i Inka

Advena

Od: Pon lut 08, 2010 22:00

Post » Pon lip 11, 2011 10:03 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Miniaturka piękna :ok: :ok: :ok: ale takich to by od razu kilka trzeba, ja już widzę oczyma wyobraźni takie trzy na ścianie nad pianinem ... akurat mam miejsce jeszcze :roll:

Co do mniejszych formatów to ja bym była zainteresowana jakimś pejzażykiem tak w okolicach A4, czyli ciut więcej niż miniaturka a jednak mniej niż poprzednie, dość spore jednak. Jakbyś miała kiedyś wenę na coś takiego ... bez pośpiechu, rzucam tylko hasło :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon lip 11, 2011 12:33 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

No to się kamari teraz nie wyrobi z realizacją zamówień :mrgreen:

Willow_

Post » Pon lip 11, 2011 12:51 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Się wyrobi :D :D :D noce krótkie i ciepłe, aż szkoda spać :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lip 11, 2011 13:08 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Niby tak, ale nie zapominaj o odpoczynku :D

Willow_

Post » Pon lip 11, 2011 13:11 Re: Ślepciowy fundusz bidowy - dla Gołąbki, maluchów, Kasi i Omi

Willow_ pisze:Niby tak, ale nie zapominaj o odpoczynku :D

Nie zapomnę :ok: sprawdzę tylko w słowniku, które to i jutro ze sobą zabiorę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]