na tamtym poległa, może tutaj tak bockiem , bockiem, przy ściance i dam radę -abrakadabra, coby nie widziały tego bazarku inne gały

60zet

Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:maslaczki i sałatka
na tamtym poległa, może tutaj tak bockiem , bockiem, przy ściance i dam radę -abrakadabra, coby nie widziały tego bazarku inne gały
60zet
Bolkowa pisze:
A na tamtym zostawię na razie jedną Poznaniankę. Jutro sie Jej przypatrzę.
Petka-P1 pisze:Bolkowa pisze:
A na tamtym zostawię na razie jedną Poznaniankę. Jutro sie Jej przypatrzę.
czyżby o mnie chodziło![]()
tutaj nikomu w paradę wchodzić nie będę, ale głowy za to nie dam,
wiora pisze:to ja poprosze kocia podstawke pod telefon,na poczatek za wywolawcza
wiora pisze:to ja poprosze kocia podstawke pod telefon,na poczatek za wywolawcza
Lucynka pisze:Podstawka 6,-
terenia1 pisze:Hop hop dziewczyny zaprszamy do licytacji bo każda złowtówka nam się przyda. We wtorek odbieramy klucze do nowego lokalu w którym bedziemymiały taką małą prywatą kociarnię - dla kociaków ze schroniska naszego - strasznego i okrponego gdzie niewiele kociaków przeżywa oraz dla kociaków po sterylizacjacj, kastracjach które potem wypuszczamy na wolność, więc serdecznie zapraszamy do licytacji, a Iwetce bardz, bardzo dziękujemy za wszystko - i oczywiście licytującym także
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=80691 a to link to naszego watku w sprawie kociarni. Ivetka przepraszam z taką autolekramę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości