Moderator: Moderatorzy
Gutek pisze:Jest szczęsliwy finał. Dostałam dziś transporterek, większy niż ten, za który zapłaciłam. Bardzo się cieszębo jedna gracja skolonowana do trzech to juz jest co transportować...źle: jest KOGO transportować
Kira_mbl pisze:Gutek pisze:Jest szczęsliwy finał. Dostałam dziś transporterek, większy niż ten, za który zapłaciłam. Bardzo się cieszębo jedna gracja skolonowana do trzech to juz jest co transportować...źle: jest KOGO transportować
Ciesze się,że do ciebie trafił ten transporterek bo do mnie kuweta jeszcze nie dotarła....
varia pisze:Kira_mbl pisze:Gutek pisze:Jest szczęsliwy finał. Dostałam dziś transporterek, większy niż ten, za który zapłaciłam. Bardzo się cieszębo jedna gracja skolonowana do trzech to juz jest co transportować...źle: jest KOGO transportować
Ciesze się,że do ciebie trafił ten transporterek bo do mnie kuweta jeszcze nie dotarła....
no bo najpierw dziewczyna musi kupić pewnie taką samą/podobną do tej, którą wystawiała
Gutek pisze:Hmmmm... Ciekawe dlaczego? Jeśli była wysłana tego dnia co transporter, to już możesz reklamować przesyłkę... Przede wszystkim napisz do Dagi_27, pogoniona w sprawie transporterka ostro wzięła się za wysyłanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości