Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ile kosztowała by wysyłka ksiązki nr5 ?
Książki nr.5 z której tematyki?
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ile kosztowała by wysyłka ksiązki nr5 ?
Książki różne ,powieści,sensacje i kryminały
Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka pisze:Ile kosztowała by wysyłka ksiązki nr5 ?
Książki różne ,powieści,sensacje i kryminały
7 zł bo książka jest dość ciężka.
Myszolandia pisze:Melduję ja ,że książeczki mają juz nowego właściciela, w mej skromnej osobie![]()
Dzięki Ewik za szybkie spotkanko i koniecznie trzaby pomyśleć nad czymś większym![]()
![]()
Aaaa i poczytałam sobie,wiesz co i powiem tylko tyleno
Dzięki raz jeszcze
Ewa L. pisze:Myślę że piątka byłaby bardziej okazała - twarda oprawa, nie zniszczona i ciekawa.
Przytoczę streszczenie:
Patrząc w przeszłość, mogło się wydawać, że cztery przyjaciółki żyją jak w raju : udane małżeństwa, dzieci i kariery zawodowe. Przez całe lata Chris , Barbara , Susan i Vicki dzieliły się wszystkim i stawiały czoło wyzwaniom rzucanym im przez życie i miłość. Dziś jedna z nich siedzi samotnie i zastanawia się nad tym , gdzie popełniły błąd i dlaczego marzenia zmieniły się w koszmary , przyjaźń zbladła , a szczęśliwe życie rozsypało się w proch.
Joy Fielding odkrywa przed czytelnikiem mroczne sekrety istniejące nawet między bardzo bliskimi sobie ludźmi i potęgę bezinteresownej miłości , która nie zna żadnych granic......
Ja za tę książkę dałam 34,90 zł.
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Myślę że piątka byłaby bardziej okazała - twarda oprawa, nie zniszczona i ciekawa.
Przytoczę streszczenie:
Patrząc w przeszłość, mogło się wydawać, że cztery przyjaciółki żyją jak w raju : udane małżeństwa, dzieci i kariery zawodowe. Przez całe lata Chris , Barbara , Susan i Vicki dzieliły się wszystkim i stawiały czoło wyzwaniom rzucanym im przez życie i miłość. Dziś jedna z nich siedzi samotnie i zastanawia się nad tym , gdzie popełniły błąd i dlaczego marzenia zmieniły się w koszmary , przyjaźń zbladła , a szczęśliwe życie rozsypało się w proch.
Joy Fielding odkrywa przed czytelnikiem mroczne sekrety istniejące nawet między bardzo bliskimi sobie ludźmi i potęgę bezinteresownej miłości , która nie zna żadnych granic......
Ja za tę książkę dałam 34,90 zł.
To chętnię kupięProszę zaznaczyć
Ewa L. pisze:Marcyśka bardzo cię przepraszam [ ślepa komenda jestem![]()
![]()
]zacytowałam ci "Grand Avenue" zamiast "Zabójcze piękno" - jeszcze raz bardzo przepraszam.
Cena i koszty są te same więc na którą się decydujesz?
Marcyśka pisze:Ewa L. pisze:Marcyśka bardzo cię przepraszam [ ślepa komenda jestem![]()
![]()
]zacytowałam ci "Grand Avenue" zamiast "Zabójcze piękno" - jeszcze raz bardzo przepraszam.
Cena i koszty są te same więc na którą się decydujesz?
Nic się nie stałoWybieram zabójcze piękno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości