Moderator: Moderatorzy
merlok pisze:RatMaga pisze:Przebijam 11 - książkę Dewey na 11 zł i proszę 2 za wywoąłwczą.
Nr 11 za 13 zł
urwiniu pisze:Duża wyszła z psem, wróciła i aż się nie może nadziwić ile tu kupującychDziękujemy bardzo
TygRyś
ewa_mrau pisze:a ja poproszę nr 16 (podbierak Jaxon) za KT
poproszę dane do przelewu
... mry!
Karolek(ona) pisze:urwiniu pisze:Duża wyszła z psem, wróciła i aż się nie może nadziwić ile tu kupującychDziękujemy bardzo
TygRyś
a tych aplikatorów nie masz 2ch bo Ela jest też chętna a już ktos wczesniej zalicytował na KT a jej bardzo by sie przydał.
elag. pisze:nr 14 aplikator do tabletek i nr 18 dyfuzor do feliway'a w opcji Kup Teraz...bardzo proszę
mamaGiny pisze:nr 12 w KT poproszę
wiewiur pisze:Nr 8 (jak żyć z neurotycznym kotem) w opcji kup teraz (przepraszam, cytryna).
edit: Tak się śpieszyłam z kupowaniem, że dopiero zobaczyłam aplikator do tabletek. Też biorę w opcji KT.
urwiniu pisze:elag. pisze:nr 14 aplikator do tabletek i nr 18 dyfuzor do feliway'a w opcji Kup Teraz...bardzo proszę
elag. pisze:urwiniu pisze:elag. pisze:nr 14 aplikator do tabletek i nr 18 dyfuzor do feliway'a w opcji Kup Teraz...bardzo proszę
dyfuzor jest Twój ale aplikator poszedł dużo wcześniej, spróbuję jutro sprawdzić, czy nie uda mi się zdobyć jeszcze jednego i dam znać wieczorem
Dziękuję i poproszę o dane do przelewunapisz mi proszę, czy koszty przesyłki mam doliczyć do opłaty za dyfuzor
mateosia pisze:To ja może zakończę na razie licytowanie książki nr 11, kupując ją za KT, dobrze?
Na razie, ponieważ książka wróci za jakiś czas na inny bazarek wraz z "kontynuacją" pt "Dziewięć wcieleń kota Deweya". Czytanie zajmie mi trochę czasu, ale osoby chętne na te książki zapewniam, że się pojawią.
Poproszę też Pana wesołego kota nr 3 za KT. Ale nie mogę obiecać, że kiedyś na jakiś bazarek powróci![]()
urwiniu pisze:mateosia pisze:To ja może zakończę na razie licytowanie książki nr 11, kupując ją za KT, dobrze?
Na razie, ponieważ książka wróci za jakiś czas na inny bazarek wraz z "kontynuacją" pt "Dziewięć wcieleń kota Deweya". Czytanie zajmie mi trochę czasu, ale osoby chętne na te książki zapewniam, że się pojawią.
Poproszę też Pana wesołego kota nr 3 za KT. Ale nie mogę obiecać, że kiedyś na jakiś bazarek powróci![]()
Nie mam problemu z przechodnimi fantamicel się liczy, a moze kiedys znajdą swój dom juz na zawsze?
![]()
Zaznaczam zatem
ilgatto pisze:Poproszę świecznik na tealighty (nr 5) za KT.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości