weatherwax pisze:Mnie intersowałyby książki Simona Becketta (nr 2 i 3 - Chemia śmierci i Wołanie grobu), ale zaplacić mogę dopiero w maju czyli po wypłacie. Jeśli nikt do tego czasu ich nie kupi, to wezmę. Nie chcę blokować tytułów, a w tej chwili jestem kompetnie bez kasy.
Zireael666 pisze:weatherwax pisze:Mnie intersowałyby książki Simona Becketta (nr 2 i 3 - Chemia śmierci i Wołanie grobu), ale zaplacić mogę dopiero w maju czyli po wypłacie. Jeśli nikt do tego czasu ich nie kupi, to wezmę. Nie chcę blokować tytułów, a w tej chwili jestem kompetnie bez kasy.
Mogę wstępnie sobie odłożyć dla Ciebie te książki, ponieważ jak widać na bazarku nie ma wielkiego ruchu..
Gdyby ktoś nagle się pojawił i bardzo je chciał będziemy się zastanawiać, co z tym zrobić
dziękuję bardzo za pomoc koteczkowym
AprilRain pisze:numer 2 i 3 poprosze
edycja : o, widzę, że książki odłożone, więc nie będę mieszać.
Jeżeli weatherwax po przeczytaniu zechce puścić książki dalej w obieg a kasę przeznaczyć na koty to chętnie odkupię

ametyst55 pisze:AprilRain pisze:numer 2 i 3 poprosze
edycja : o, widzę, że książki odłożone, więc nie będę mieszać.
Jeżeli weatherwax po przeczytaniu zechce puścić książki dalej w obieg a kasę przeznaczyć na koty to chętnie odkupię
zobaczymy co powiedzą jutro prowadząca i weatherwax, na pewno się dogadacie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości