Moderator: Moderatorzy
gosiaa pisze:Asia, nie wiem jak to zrobisz, żeby kolejny raz zdobyć egzemplarz numer 300, bo czasu już niewiele
Cały dochód ze sprzedaży przeznaczymy oczywiście na pomoc kotom pod opieką KOTYliona, sterylizacje i koty w domach tymczasowych.gosiaa pisze:rybcie pisze:no to mamy same dziewiątkiuwaga:
99 osób kupiło 199 kalendarzyJoanna KA pisze:to była jawna prowokacja zmuszająca mnie do zamówienia kolejnego kalendarza - niech będzie więc... poproszę o jeszcze jeden
I tym sposobem numer 200 kolejny raz trafi do Asi
HURRRRAAAAA! Mamy 200 egzemplarz kalendarza!!! Jak zwykle Joanna KA jest niezastąpiona 
Trudno wyliczyć dokładnie, ponieważ cena zależy od wysokości nakładu (im więcej drukujemy tym tańszy jest wydruk a więcej zostaje dla kotów), a i ceny są różne, ponieważ niektórzy płacą 30 a inni 34 za szt. Format jest większy, ale mamy wspaniałą drukarnięvaldek pisze:
- Kod: Zaznacz cały
Cały dochód ze sprzedaży przeznaczymy oczywiście na pomoc kotom pod opieką KOTYliona, sterylizacje i koty w domach tymczasowych.
O ile dobrze pamiętam, z każdego kalendarza 2011 była "cegiełka" w wys. 15 zł na fundację, reszta to koszty druku. Jak jest w tym roku ? Czy ktoś potrafi podać chociaż przybliżony dochód z jednego kalendarza ?
, więc udało się zachować ubiegłoroczną cenę sprzedaży. Po zakończeniu akcji rozliczę całą sprzedaż i przekażę tutaj w wątku ile udało się uzbierać Joanna KA pisze::( nie udało mi się już nikogo namówić dzisiaj na kalendarz...![]()
nie miałam czasu za bardzo... ehhhh
asia-lodz pisze:ja bym prosiła, ale jeden tylko
zaraz wyślę PW 
dziękujemy (cały czas odnotowywane w poście z listą Kupujących)
, pewnie niektórzy pomyślą, że z TŻem mi się nie układa i szykuję się na zimę pod mostem

Aniaga pisze:czy można jeszcze zamówić kalendarz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości